luksuzan detalj

Ova glamurozna komoda zaludila je svijet hit dizajnom, ali i cijenom

21.06.2024 u 10:14

Bionic
Reading

Usprkos luksuznom izgledu, ova komoda dolazi s cijenom od 249 eura, a možete je koristiti u gotovo bilo kojoj prostoriji u domu

TikTok je savršeno mjesto za istraživanje najnovijih trendova u bilo kojem području interesa, pa tako i u mogućnostima uređenja doma. Ako vas zanima koji je komad trenutno među najpopularnijima, odgovor je jednostavan - srebrna komoda iz Ikee.

Ovaj praktičan komad namještaja ne samo da će zadovoljiti sve praktične potrebe jednog noćnog ormarića, već ima nevjerojatnu sposobnost da u potpunosti transformira cijeli prostor.

Srebrna komoda oduševljava jedinstvenim dizajnom, koji svojom reflektirajućom površinom vizualno povećava prostor. To je čini idealnom za male spavaće sobe, ali i bilo koji mračniji prostor, jer su upravo ovakvi komadi namještaja ključni za unošenje svjetline i osjećaja prostranosti.

Ako vam se, kojim slučajem, ova naizgled luksuzna komoda čini pretjerano hladna, švedski proizvođač namještaja obogatio ju je ružičastom unutrašnjosti, koja čini savršen kontrast.

Možete je koristiti u gotovo svim prostorijama doma, od kućnog ureda preko dnevnog boravka do predsoblja, no definitivno će najbolje izgledati u spavaćoj sobi u kojoj će tvoriti dojmljiv kontrast hladne površine i tople atmosfere karakteristične za ovaj prostor.

Dobra vijest je i da, usprkos luksuznom izgledu, dolazi s pristupačnom cijenom od 249 eura, što je čini odličnom investicijom i unikatnim rješenjem u redizajnu doma.