IZVRSNO JOJ PRISTAJE

Ova frizura apsolutni je hit ljeta: Za svoj 23. rođendan Kylie Jenner drastično je skratila kosu

10.08.2020 u 17:52

Bionic
Reading

Ni Kylie Jenner nije odoljela hit ljetnoj frizuri, koju je pokazala prvo prijateljima uoči svog 23. rođendana. Kako to i biva kada milijarderka slavi, rođendanska proslava traje već danima, a upravo je na večeru s prijateljima Kylie stigla s novom frizurom, koja je proteklih mjeseci zaludila slavne dame diljem svijeta

Neodoljivi bob, koji dolazi u nekoliko varijanti, ove je godine proglašen s punim pravom najpopularnijom frizurom, a poznate dame isprobale su sve varijacije - od francuskog i asimetričnog boba, preko mikro i dužeg boba pa sve do valovitog boba i ne mogu odlučiti koji im je draži.

Frizura koja se lako prilagođava svakom obliku lica i lako se održava, oduševio je i Kylie Jenner, koja je u nizu svojih brojnih promjena, uoči svog 23. rođendana odlučila skratiti svoju kosu upravo u popularni bob.

S proslavom rođendana Kylie je već krenula i to večerom s prijateljima u popularnom japanskom restoranu Nobu, gdje je pokazala novi imidž. Umjesto duge kose do struka, koja je uvijek bila spuštena u lagane valove, ovoga puta pojavila se kosom odreaznom do ispod brade i uvinutom prema unutra.

Nova frizura odlično se uklopila i u odabrani stajling koji se sastojao od crne kožne jakne prebačene preko bijelog topića u obliku grudnjaka. Ipak, poznavajući Kylie Jenner i njezinu zaluđenost modnim eksperimentiranjem, vrlo je vjerojatno da ćemo uskoro na njoj vidjeti barem novu boju kose.