za sve ljubitelje mode

Otvorena je najveća trgovina KRUNA MODE U Splitu

20.04.2021 u 14:00

Bionic
Reading

KRUNA MODE koja ove godine slavi svoj 40. rođendan otvorila je vrata svoje najveće trgovine u Splitu. Nova trgovina nalazi se u trgovačkom centru Mall of Split, na 2. katu, a iz KRUNA MODE nam javljaju da povodom velikog otvorenja daju 20% popusta na cijeli asortiman!

U novootvorenoj trgovini površine 260 m2 nalazi se povećan asortiman brandova RVCA, BILLABONG i ELEMENT. Imate priliku zaviriti i u skate korner u kojem će biti veliki izbor skateova, skate daski, kola, osovina, skate odjeće i obuće brenda Element. Ljubitelj ste STAR WARS filmova? Onda će vas oduševiti ELEMENT STAR WARS kolekcija prožeta avanturom Zvjezdanih ratova i inspirirana likom Mandalorian. Avanturist u zabačenim teritorijama, izvan kontrole Nove Republike, usamljeni revolveraš i lovac na glave Mandalorian zove te na malo drugačiju avanturu. Trenutno se nalazi na teritorijima KRUNA MODE i čeka te na policama nove trgovine ali i na webshopu KRUNA MODE. U posebnom dijelu trgovine je izložen američki brand RVCA sport, brand koji je poznat u svijetu borilačkih vještina, čija je linija odjeće prilagođena za ring, teretanu i svakodnevni život. Zahvaljujući savršenom balansu funkcije i mode ostvarili su brojne suradnje sa sportašima svjetske klase. Uz već poznati brand O'Neill pronaći ćete i Billabong, brand broj 1 u svijetu surfanja, izgrađen na vrhunskoj kvaliteti i inovaciji. Ovaj Aussie brand nudi nešto za svakoga, od 'boardiesa' visokih performansi preko zimske odjeće do najnovijih bikinija. Jeans brandovi Kaporal i Garcia će također dobiti veći prostor te imati veći asortiman. To su samo neke od prednosti nove trgovine KRUNA MODE, a jedinstveni modni doživljaj iskusiti ćete odmah po ulasku u trgovinu na 2. katu centra Mall of Split.

KRUNA MODE je tijekom godina poslovanja izgradila poseban odnos sa svojim vjernim kupcima temeljen na obostranoj ljubavi prema suvremenom načinu života, dizajnu, uličnoj umjetnosti, sportu i modi. KRUNA MODE neizostavna je modna adresa za sve dinamične, urbane žene i muškarce koji njeguju svoj stil, biraju kvalitetu i posebnost te žele biti drugačiji.

KRUNA MODE ove godine slavi 40 godina postojanja te u godini jubileja unatoč korona krizi s ponosom ističe otvorenje svoje najveće trgovine u Splitu na 2. katu centra Mall of Split!