ZABRANJENA FOTOGRAFIJA

Otkriveno tko je muškarac s Dianom na slici

05.01.2013 u 12:32

Bionic
Reading

Kada je prije nekoliko dana u medije dospjela fotografija princeze Diane u društvu nepoznatog muškarca, koju je prije 30-ak godina zabranila objaviti kraljevska obitelj, svi su se pitali tko je taj tajanstveni mladić

Kako saznaje Daily mail, riječ je o britanskom aristokratu Adamu Russellu, prapraunuku britanskog ministra Stanleyja Baldwina, a u društvu buduće princeze bio je na grupnom skijanju u francuskom Alpama.

Nikad viđene fotografije pokojne britanske princeze potkraj mjeseca prodavat će se u SAD-u.

Crno-bijela fotografija nastala 1979., na kojoj se Diana smiješi u kameru dok leži u krilu mladića koji čita knjigu, a pored njih se nalazi boca viskija, uzbunila je duhove.

Daily Mirror kupio je ovu fotografiju dva dana nakon Dianinih zaruka s princom Charlesom, u veljači 1981. Na fotografiji velikim slovima piše: nije za objavu. Naime, kraljevska obitelj medije je spriječila da objave sliku koja bi naštetila ugledu obitelji.

Adam Russell, koji je bio student na Oxfordu, bio je pomalo 'zatreskan u Dianu, ali se nikad ništa nije dogodilo', piše Daily mail. S Dianom je ostao prijatelj, danas živi sa suprugom na velikom imanju u Dorsetu, a spornu fotografiju nije htio komentirati.