DETALJNA ANALIZA

Otkrivene sve tajne modnog stila Kate Middleton

08.01.2013 u 10:44

Bionic
Reading

Svaka haljina koju obuče Kate Middleton rasproda se u nekoliko sati, a saloni vjerno kopiraju njezinu frizuru i način šminkanja. Ususret njenom 31. rođendanu slavni je magazin napravio bizarni popis detalja o njezinom životu

Magazin Vogue detaljno je analizirao što je sve vojvotkinja od Cambridgea nosila otkad se udala za princa Williama u travnju 2011. godine, ali i prije toga.

Dakle, želite li biti njena vjerna kopija, odaberite odjeću u plavoj boji, duljina naušnica neka bude 33 milimetra, a torbicu s kopčom držite s dvije ruke.

Prema analizi, plava joj je boja omiljena i nosila ju je u 24 posto javnih izlazaka. Crvena je na drugom mjestu s 13 posto, bijela je treća s 12 i manje popularna siva s 11 posto. Uz ove boje, Kate rado nosi i ljubičastu, kombinacije uzoraka, pink i zelenu boju.

Od dizajnera koje je birala za posljednjih 100 izlazaka u javnost na prvom je mjestu LK Bennett kojeg je odabrala 28 puta. Uz njega je 14 puta nosila skupocjene kreacije Alexandera McQueena koji je dizajnirao i njezinu vjenčanicu.

Od ostalih rado bira odjeću Jenny Packham za večernje haljine i Temperley, a tu je i nezaobilazni lanac ulične mode Zara.

Poznati magazin zaključio je kako je vojvotkinja na put u jugoistočnu Aziju i Pacifik nosila 61 komad odjeće, cipela i modnih detalja.

Uz to su si dali dodatni trud i proučili njezinu frizuru - lokne su joj promjera 25 milimetara. Osim raspuštene, savršeno uređene kose kod frizera koji joj je na raspolaganju 24 sata dnevno, u 6,5 posto prilika Kate je nosila rep.

Kada nosi šešire, radi to savršeno – šešir je na glavi pod kutom od 50 stupnjeva jer tako najbolje ističe njezine jagodične kosti.

Prosječne dimenzije njezinih omiljenih torbica su od 194 do 132 mm, a da sve zajedno bude bizarnije, izbrojano je kako ih je 31 posto puta nosila u jednoj ruci, a 48 posto puta držala s obje.

Što se cipela tiče, najradije nosi one Stuarta Weitzmana (13 od posljednjih 100 puta u javnosti), a tu je i Jimmy Choo kao drugoplasirani omiljeni dizajner.

Osim što se zna i točna duljina njezinih naušnica, poznato je da najradije nosi dijamantni set pokojne princeze Diane koja ih je nosila na fotografiranju za Vogue 1994. godine. Kate ih je prvi put javno nosila u Kanadi 2011. godine s malo izmijenjenim izgledom.