TAJNI DOGOVOR

Otkriven pravi razlog raspada braka Demi i Ashtona

18.11.2011 u 18:08

Bionic
Reading

Preljub Ashtona Kutchera bio je zadnji udarac njihovom braku, tvrde dobro upućeni insajderi, ali je zapravo svemu kumovao njihov 'otvoreni brak'

Nakon što su Kutcherove zadnje avanture procurile u javnost, par je pokušao spasiti brak, ali bezuspješno, jer je Demi Moore ipak na kraju odustala i podnijela zahtjev za razvod braka.

Časopisa Star piše da su Moore i Kutcher imali otvoren brak koji su tajili od javnosti.

'Svi u Hollywoodu znaju za njihov dogovor, ali su ga svejedno uspjeli tajiti od javnosti i medija. Demi zapravo privlače žene jednako koliko i muškarci', rekao je izvor dobro upućen u odnos slavnog para za Star, a na tu temu našalila se i komičarka Chelsea Handler.

Čini se da su bili zadovoljna svojim dogovorom, barem neko vrijeme. 'U početku joj Kutcherove avanture nisu smetale i tijekom ovih godina uspijevali su održati brak. Činjenica je da im je oboma bilo zabavno', kaže izvor.

No sve se promijenilo kad su Kutcherove afere isplivale u javnost. Prvo je 2010. Star objavio kako Kutcher vara Demi sa 21-godišnjom Brittney Jones, i to u kući u kojoj je živio s Demi. Jones je kasnije tvrdila da joj je Kutcher rekao da ima otvoreni brak s Demi i da često uživaju u seksu utroje. Kap koja je prelila času bila je njegova afera sa Sarom Leal, i to na godišnjicu braka.