SEKSI GLUMICA

Otkrila je dva najvažnija pravila za savršen make up

17.12.2013 u 10:19

  • +5

Tajne savršenog make upa Olivie Wilde

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Bionic
Reading

Olivia Wilde, žena besprijekornog izgleda koja blista u svakoj situaciji, otkrila je nekoliko beauty trikova pomoću kojih će svi zablistati na blagdanskim zabavama. Ona ih se pridržava, a očito imaju učinka

Glumica koja je redovito na listama najljepših žena uvijek je lijepo našminkana, a neke tajne naučila je na filmskom setu, ali i od stručnjaka iz Revlona.

'Voljela bih da mogu nositi crveni ruž, no bolje se osjećam kada istaknem oči', rekla je za People lijepa glumica promovirajući novu Revlonovu kolekciju Age Defying.

'Kada našminkam oči, znam da je to dovoljno. Neizbježno ću nešto pojesti, poljubiti nekoga uz pozdrav i ruž na usnama odmah će se izbrisati. Još uvijek se volim igrati s različitim nijansama ruža, ali ako idem na blagdansku zabavu i želim se osjećati super i samopouzdano, osjenčat ću oči metalik nijansom', priznala je Olivia.

A tajna savršenog make upa za nju su dobro oblikovane obrve.

'Izgled lica se bitno promijeni kada imaš punije, mekane obrve. Ja sam pak godinama pokušavala izgledati poput Kate Moss i imati tanke obrve, što je bila ogromna greška i svi su mi rekli da to ne radim', rekla je glumica.


Sada ima rutinu dotjerivanja obrva, a ključ za to je dobra olovka.

'Lakše mi je tako oblikovati obrve nego puderom. Moje obrve su toliko izvitoperene, zbog godina čupanja, da ih prvo moram počešljati, a potom olovkom ocrtati.'

Iako ponekad voli eksperimentirati s make upom, kada je kosa u pitanju - voli jednostavnost. Ponekad za uvojke koristi peglu za kovrčanje.

Jednostavnost je i inače bila moto na snimanju za Revlon na kojem su glavne zvijezde bile Halle Berry i Olivia Wilde.

Naime prva stvar koju je Wilde pitala Berry bila je koja je njezina tajna. Berry je bila iznenađena pitanjem, a odgovorila joj je da se ustvari samo brine za sebe. Protiv je plastične kirurgije i bilo čega sličnog. Samo treba biti dobar prema sebi i njegovati se.