SLAVNA MANEKENKA BLISTA

Otkrila formulu seksi izgleda u trudnoći

18.11.2015 u 16:43

Bionic
Reading

Chrissy Teigen, model i supruga pjevača Johna Legenda, u prvim mjesecima trudnoće naprosto blista što se najbolje vidi u modnom smislu

Poput Kim Kardashian kao predvodnice seksi i specifičnog trudničkog stila, ni Chrissy ne odustaje od seksi izdanja. Ustvari, usvojile su gotovo identičan trudnički stil odijevanja.

On se uglavnom sastoji od haljina i suknja srednje dužine koje prate liniju tijela te uskih bodyja. Ove slavne trudnice te odjevne komade redovito kombiniraju s dugim balonerima ili kaputima koje vole naglasiti visokim potpeticama.

Ova kombinacija u kojoj često možemo vidjeti ove slavne trudnice pokazala se dobitnom ako ne želite odustati od svakodnevnog seksi izgleda usprkos stanju u kojem se nalazite.

No postizanje zavodničkog izgleda za vrijeme trudnoće uz pomoć visokih potpetica mnogim ženama i nije baš najprimamljivije. Ovu je činjenicu na svojoj koži potvrdila urednica američke stranice PopSugar koja je u devetom mjesecu trudnoće odlučila isprobati odjevne kombinacije nalik onima Kim Kardashian.

Kao glavni problem američka urednica istaknula je to da u poodmakloj trudnoći na štikle ne želite ni pomišljati. A kao glavnu prednost ovog trudničkog stila istaknula je dugi kaput zbog kojeg se osjećala moćno i puna samopouzdanja.