NAGRADNJAČE

Otkrijte što je to 'Čarobno srebro' i tko su plavi patuljci

19.01.2011 u 09:25

Bionic
Reading

Obiteljska avantura 'Čarobno srebro' odvest će vas u svijet malih plavih patuljaka koji već tisućama godina žive u Plavoj planini. Stoga ne propustite upoznati plave patuljke i doživjeti pravu avanturu u kinu Europa

Hoće li svijet ostati u vječnom mraku? Ili će patuljci pronaći ukradeno svjetlo? Ova obiteljska avantura uvodi nas u svijet plavih patuljaka koji već tisućama godina žive u Plavoj planini.

Čarobno srebro je uzbudljiva obiteljska avantura


Kad nestane njihovo čarobno srebro koje noć pretvara u dan, svijet ostaje u potpunoj tami. No, tu počinje prava dječja akcija - princeza Blurose i njezini prijatelji kreću na daleki put kako bi svijetu povratili njegovo svjetlo.

'Čarobno srebro' bazirano je na popularnoj norveškoj dječjoj seriji. Dosad je obišlo mnogobrojne svjetske filmske festivale posvećene djeci. Sada ga imate prilike i vi pogledati zajedno s mališanima u najstarijem i najljepšem zagrebačkom kinu Europa od 20. siječnja.

Tportal i kino Europa poklanjaju tri puta po dvije ulaznice film 'Čarobno srebro' u terminu od 20. do 25. siječnja. To znači da unutra tih pet dana sami možete izabrati dan kada vam najbolje odgovara gledati film, stoga brzo i točno odgovorite na nagradno pitanje i uživajte u filmu.

Kakvi patuljci žive na Plavoj planini?

a) žuti
b) crveni
c) plavi

Po dvije ulaznice za film 'Čarobno srebro' u terminu između 20. do 25. siječnja u kino Europi osvojili su:

Tihomir Katić

Ivanka Ivas

Jan Sneler