ELSEVE ARGININE RESIST X 3

Otkrijte potpuno novo viđenje snažne i lijepe kose!

02.02.2012 u 11:29

Bionic
Reading

Kada organizam pati od hormonalne neravnoteže, loše prehrane, iscrpljenosti, to se može odraziti i na kosi. Isto tako, isfenirana, počešljana, začešljana prema natrag, podignuta, natapirana, obojena, izbijeljena, lakirana, kosa stalno trpi modne pothvate od korijena sve do vrhova.

Stoga postaje suha, osjetljiva, gruba i pucaju joj vrhovi. Zbog takvih oštećenja, u većoj je opasnosti da se lomi i opada.

Kako bismo pronašli rješenje za ovaj problem koji muči milijune žena diljem svijeta, svu ekspertizu i znanje Elseve linije za njegu kose, ugradili smo u novu liniju Arginine Resist X 3.

Po prvi put, Elseve koristi senzualnost, sofisticiranost i snagu arginina. Arginin budi energiju u kosi i povećava joj snagu. On otvara folikulu reaktiviranjem mikrocirkulacije. Poboljšan je unos ključnih hranjivih sastojaka, a na taj se način obnavlja njezin potencijal za snagu.

Slaba, krhka kosa postaje postaje ljepša, snažnija i sjajnija. Elseve Arginine Resisit X 3 pruža potpuno novo viđenje snažne i lijepe kose!