zvjezdani sastojak

Otkrij anti-aging snagu bakuchiola

17.03.2022 u 15:36

Bionic
Reading

Čuli ste za retinol, zvjezdani sastojak s gotovo čudesnom učinkovitošću protiv bora, finih bora i drugih znakova starenja. Ali jeste li čuli za bakuchiol, vegansku alternativu retinolu?

Retinol, derivat vitamina A, jedan je od najbolje proučavanih sastojaka za njegu kože na tržištu. To je dobrim dijelom zahvaljujući njegovoj sposobnosti da stimulira kolagen, ojača kožu i vrati izgled mladenačkog tena. Međutim, postoji kvaka: ako se koristi nepravilno, retinol može ugroziti epidermalnu barijeru i izazvati osjetljivost, crvenilo i iritaciju. Ako je vaša koža izrazito osjetljiva, najvjerojatnije ćete imati koristi od alternative retinolu; zašto ne istražiti prednosti bakuchiola?

Što je Bakuchiol?

Bakuchiol je biljni sastojak koji se nalazi u sjemenu biljke Babchi, uobičajene namirnice indijske i kineske tradicionalne medicine. Koži nudi iste prednosti protiv starenja kao i retinol; istodobno smanjuje upalu, smiruje crvenilo i povećava sposobnost kože da se sama popravi. Dobro ste pročitali: bakuchiol ne samo da je učinkovit kao retinol, već je i proaktivno bolji za osjetljive tipove kože. Ako ste ikada željeli svoju osjetljivu njegu protiv starenja zamijeniti smirujućom, umirujućom alternativom, bakuchiol je pravi put.

Osim toga, tu je i pitanje fotoosjetljivosti. Ako ste već probali retinol, znate da može povećati osjetljivost vaše kože na sunčevo zračenje. Zato dermatolozi diljem svijeta preporučuju korištenje retinola navečer, a zatim jaki SPF ujutro. S bakuchiolom te preporuke postaju stvar prošlosti; sada možete koristiti svoj anti-aging ujutro i navečer, bez straha od dodatne osjetljivosti na sunčevu svjetlost. Ipak, ovo nije vaša isprika da prestanete nositi SPF; nadam se da svi znamo da skincare rutina počinje čišćenjem, a završava spf kremom?

Kako Lierac Cica-Filler koristi Bakuchiol?

Najnovije izdanje francuskog brenda Lierac, Lierac Cica-Filler serum protiv bora je ultra-specifičan koncentrat za borbu protiv bora. Cilj mu je djelovati na sve vrste bora, od dehidriranih linija do duboko ukorijenjenih bora. Inspiriran vlastitom sposobnošću kože da se sama liječi i obnavlja, ovaj serum koristi moći bakuchiola koji potiče generiranje kolagena. Prema Lieracu, ne samo da je bakuchiol usporediv s retinolom u djelotvornosti protiv starenja, već je u stanju povećati proizvodnju kolagena u koži za 147%!

Naravno, to nije sve što ovaj serum posjeduje; budući da je to Lierac, možete računati na luksuznu njegu i bogatstvo prirodnih sastojaka. Osim potpuno prirodnog bakuchiola, Cica-Filler serum je napravljen od 89% prirodnih sastojaka; među njima je kultni kompleks Alchemilla-Ivy-Horsetail. Ovaj povijesni sastojak poznat je po svojim obnavljajućim svojstvima. Kao da to nije dovoljno, ova formula je također bogata Hyalu-3, triom hijaluronskih kiselina koje djeluju zajedno na zaglađivanje i obnavljanje kože, kako na površini tako i u dubini kože.

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj mješavini sastojaka, Cica-Filler može popraviti kožu (kroz Bakuchiol i Alchemilla-Ivy-Horsetail) i vidljivo obnoviti (kroz Hyalu-3) izgled i bora i finih linija. Serum ima aktivnu gel-fluidnu teksturu, koju trebate nanijeti izravno na bore koje želite ispraviti.

Za žene koje traže preciznu i potpunu korektivnu akciju, Lierac Cica-Filler je rješenje. Klinička ispitivanja pokazuju da je 81% žena primijetilo glatkiju kožu nakon samo nekoliko primjena; nakon 30-dnevnog šok tretmana, 75% žena otkrilo je da su im se bore smanjile, 82% je mislilo da su njihove linije manje definirane, a 81% smatra da im lice izgleda svježije i mlađe.

Što je Lierac Cica-Filler rutina?

Lierac je dizajnirao ovaj serum kao intenzivnu 30-dnevnu kuru – ali što ako biste željeli izgraditi skincare rutinu oko nevjerojatnih svojstava bakuchiola? Imate dvije dodatne mogućnosti: potražite Lierac Cica-Filler kremu protiv bora protiv bora ako želite nahraniti normalnu do suhu kožu ili Lierac Cica-Filler Mat kremu protiv bora ako želite matirati i zategnuti normalnu do mješovitu kožu.

Kako bi vam pomogli da se bora riješite čim prije – našli smo fantastičnu akciju na www.delmerion.hr gdje možete naći Cica Filler rutinu sniženu preko 40%! Požuri jer bore ne čekaju nikoga.