HRVOJE RUPČIĆ:

Otkad sam upoznao Zrinku, ništa nije isto

i Hrvoje Rupčić1

i Hrvoje Rupčić1

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic

Gotovo dvije godine nakon što je upoznao Zrinku Cvitešić, glazbenik Hrvoje Rupčić progovorio je o njihovom prvom susretu, kako mu je njihova veza promijenila život, ali i o nekim drugim detaljima

Hrvoje Rupčić jedan je od kandidata skorašnjeg 'Plesa sa zvijezdama' na iznenađenje njegove mame. 'Kada su me zvali s Prisavlja, prvo sam pomislio da nema šanse. Pa ne želim se sramotiti pred cijelom zemljom. Najviše možda govori reakcija moje mame koja je, nakon što sam joj rekao da ću nastupati u showu, rekla: 'Hrvoje moj dragi, ti i ples?!' no nakon malo razmišljanja Hrvoje se predomislio, za što je djelomično zaslužna i Zrinka koja je Hrvojeva stalna partnerica u životnim i putnim avanturama što je i ispričao za časopis Story.

'Na putovanjima mi je uvijek jedina partnerica moja Zrinka. Dijelimo istu strast za životom, putovanjima i istraživanjima i oboje se trudimo da nam svaki dan bude poseban, i to ne samo kada smo na putovanjima. Našli smo recept za savršen odmor: jedan motor, jedan šator, dvije vreće za spavanje, jedno plinsko kuhalo i jedan špil karata za belot.' Hrvoje je jako ponosan na Zrinkina svjetska priznanja i nagrade.

'Presretan i preponosan. Kako sve u životu radi predano i sa žarom, takva je i u poslu. I svaku nagradu koju je dobila i uspjeh koji je postigla – zaslužila je. Najvažnije nam je da smo jedno drugom podrška, jer što god radili, bez obzira na to kako svi drugi na to gledaju, ako onaj drugi nije time zadovoljan, nismo sretni. Zato je ona uvijek na svim mojim važnijim koncertima i turnejama, a ja sam s njom na festivalima', rekao je Hrvoje koji je ispričao i kako su se on i Zrinka zaljubili.

'Upoznali smo se na probi u HNK. Pogledi su nam se sreli i od tada više ništa nije bilo isto. Smiješno je da je svima oko nas bilo jasno što se događa prije nego nama samima. No da malo razbijemo patetiku… Netko je pametno rekao da je osjećaj zaljubljenosti kao kad se usereš u gaće. Svi oko tebe znaju što se godilo, ali jedino ti imaš onaj poseban osjećaj', objasnio je Hrvoje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi