SEKSI I VESELO

Otkačenom šminkom bacite ga na koljena

17.06.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Tamni ruževi i lakovi, fluorescentni make-up… Ukratko, sve što je nama jako 'fora', muškarcima je, blago rečeno, čudno

Sve dok ih naš make-up doslovno ne bode u oči, muškarci ga i ne primjećuju, što u njihovom rječniku znači 'u redu je'. Većini imponiraju diskretno našminkane žene u koje ne mogu uprijeti prstom i reći što su na sebi 'sredile'. Nažalost, naše i njihovo poimanje 'diskretnog' često se vrlo razlikuje, što je još jedan dokaz da smo s različitih planeta.
Srećom, najčešće se sređujemo radi sebe. No htjele mi to priznati ili ne, i kako bismo zadivile ili izazvale ljubomornu drugih žena.

Nokti
Ako ih pitate, reći će vam da su im najljepši prirodni i njegovani nokti, dakle, nelakirani i kratki. Iako su donekle razvili toleranciju prema crvenom laku i nježnim ružičastim nijansama boje kože, nikada im neće biti jasni (ne samo) lakovi nabrijanih fluorescentnih boja. Da se njih pita, tamne i crne nijanse bolje da i ne spominjemo, kamoli nabavljamo. Treba li to uopće spominjati, prema nail-artu gaje otvoren prezir.

Usne
U skladu s kolorističkim preferencijama lakova, njihov stav prema odvažnim bojama ruževa nije ništa liberalniji. Ako ih ne želite isprovocirati, izbjegavajte trendi ruževe u iskričavim narančastim, ljubičastim, ružičastim i nijansama fuksije. Iako je većini crveni ruž općeprihvaćeni simbol seksi žena, postoje i oni kojima ništa osim prirodnog izgleda nije po ukusu. Kažu, nije im nimalo ukusno ljubiti našminkane usne.

Oči
Muškarci jednostavno vjeruju da svaka žena ima prirodno velike oči i lepezasto duge trepavice. Kažu da uopće ne vide razliku između izgleda vaših očiju sa i bez make-upa, mada vas svaki put s interesom gledaju kad se svojski potrudite da nanesete suptilni smoky, uvijete trepavice i naglasite maskarom. Vjerojatno će pokušati pogoditi što je to drukčije na vama i izvaliti: 'Imaš novu frizuru?'