MAGNET ZA POGLEDE

Otkačenim izdanjem uspjela je zasjeniti slavnog supruga

04.08.2017 u 15:05

Bionic
Reading

Nekadašnja plesačica i manekenka Jenna Dewan plijenila je pažnju kao podrška suprugu Channingu Tatumu na premijeri nove komične serije 'Comrade Detective' u kojoj tumači jednu od glavnih uloga

Supruga glumca Channinga Tatuma, kojeg je magazin People prije nekoliko godina uvrstio na listu najseksi muškaraca, postala je glavna zvijezda premijere nove komične serije 'Comrade Detective'.

Na crvenom tepihu u Los Angelesu, lijepa Jenna pojavila se u haljini efektne boje fuksije koju je dodatno naglasila prikladnim make-upom. Kreacija s trendovskim detaljem golih ramena, osim bojom, isticala se cvjetnim aplikacijama i perjem u gornjem dijelu.

Spomenuta haljina djelo je njujorškog brenda Marchesa, a premijerno je predstavljena u sklopu resort kolekcije za 2018. godinu. Zahvaljujući kroju posebno je laskala Jenninoj liniji džepne Venere, a dodatno ju je istaknula crnim cipelama u špic.

Channing Tatum i Jenna Dewan upoznali su se na snimanju filma 'Step Up', a nakon nekoliko godina veze uplovili su u bračne vode, a danas su roditelji četverogodišnje kćerkice Everly. Kada zajedno dolaze na crveni tepih ili važnija događanja, uvijek su modno usklađeni i mnogi ih smatraju jednim od najbolje odjevenih parova u Hollywoodu.

  • +10
Jenna Dewan Tatum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia