NAGRADNJAČE

Osvojite toaletnu vodu Solar iz Oriflamea

10.06.2015 u 13:26

Bionic
Reading

Stigli su ljetni trendi noviteti iz Oriflamea. Čitateljice tportala Oriflame daruje s pet toaletnih voda Solar iz nove kolekcije

Zadivljujuća mirisna simfonija lubenice i hibiskusa novoj toaletnoj vodi Solar daje ravnotežu ženstvenosti, senzualnosti i razigrane energije. Žive i eksplozivne boje bočice asociraju na bezbrižan sunčani dan, a vedrim egzotičnim mirisom osvaja sva osjetila. Osim toaletne vode, kolekcija Solar uključuje gel za tuširanje i losion za ruke i tijelo.

S tehnologijom Expert gel za postojanu boju otpornu na oštećenja i za dodatni sjaj, Oriflameova kozmetika dočekuje ljeto s pet novih nijansi lakova za nokte The One Long Wear. Odvažne nijanse, dojmljive i žive boje ljetnog izdanja lakova za nokte inspirirane su trendovima s modnih pista. Deep Sea, Lush Ivy, Purple Rain, Sundance, Limelight - nove su nijanse koje će osvježiti svaki ljetni izgled.

Nova kolekcija Love Nature zahvaljujući prirodnim sastojcima zadržat će mladenački izgled kože i vratiti joj vitalnost. Kolekcija sadrži peptid Q10, spoj koji djeluje protiv starenja i obnavlja kožu, te prirodnu lucernu, bogatu vitaminima za mlađi izgled kože. Anti ageing kolekcija Love Nature uključuje dnevnu i noćnu kremu za lice te kremu za područje oko očiju.

Ova intenzivno hidratantna formulacija ujedinjuje snagu ulja noćurka s proteinima svile. Dajući osjećaj svježine, kolekcija Silk Beauty je modernog i ženstvenog cvjetno-orijentalnog mirisa. Ulje noćurka hrani kožu i poboljšava njenu teksturu, štiti je i hidratizira dok je proteini svile regeneriraju te čine svilenkasto mekom i blistavom.

Čitateljice tportala Oriflame daruje s pet toaletnih voda Solar iz nove kolekcije, a dobitnice su Dajana Dujmović(Zagreb), Matea Tariba(Rab), Ana Subotić(Zagreb), Miroslava Ereiz (Ploče) i Andrea Gašparović(Crikvenica).