WATCH CENTAR

Osvojite Timex muški ili Swatch ženski sat

16.04.2020 u 08:52

Bionic
Reading

Watch Centar radi punom parom i u doba koronavirusa, a narednih tjedan dana čitatelje tportala nagrađuje vrijednim darovima

Već više od 25 godina trgovine Watch Centra mjesto su gdje su brojni Hrvati pronalazili najljepše darove za razne prigode – kvalitetne, pristupačne satove i nakit koji su im obilježili život. One sad ne rade, no i u doba samoizolacije u njihov non-stop otvoreni web shopu svima nudi mogućnost sigurne kupnje iz naslonjača, s besplatnom dostavom na vlastitu adresu ili kućni prag drage osobe.

Sve prodavaonice Watch Centra, njih 21 razastrtih diljem Hrvatske, trenutno su zatvorene, no i dalje je tu njihov veliki i vrlo pouzdani internet dućan www.satovi.com koji nudi više od 50 urarskih brandova. Ovako velika ponuda može, dakako, zbuniti, no na stranici web shopa će se pomoću intuitivnih on-site tražilica svi iznimno lako snaći. Jedino što će se mnogima stalno činiti kao da ponudi nema kraja, a isto tako izgleda i kao da nema kraja i brojnim popustima koji su upravo sad stupili na snagu. Prvi i vrlo zanimljivi je izdašan popust od 40 posto na kompletan asortiman satova domaćeg urarskog branda Galileo (koji se može razgledati na linku Galileo satovi, a traje do isteka zaliha), potom su tu i brojni drugi aktualni popusti na linku Satovi na akciji, (gdje se već skupilo više od 2.800 modela satova vrsne kvalitete i atraktivnog dizajna.), no prava se riznica najvećih ušteda “sakrila” na linku koji s osnovne stranice web shopa vodi u odjeljak Outlet satovi, gdje se trenutno nudi više od 700 modela satova čije su cijene sad snižene i do čak 70 posto! A akcijsku i outlook sekciju ima, dakako, i nakit…

Pritom valja znati i kako je u Watch Centrovom web shopu satovi.com kupnja satova i drugih modnih dodataka potpuno sigurna, a brzom i besplatnom dostavom pokriven je cijela Hrvatsku. Moguće je i plaćanje na rate, a zbog daljnjeg smanjenja rizika Watch Centar je pozvao sve da umjesto plaćanja gotovinom pouzećem pri budućoj on-line kupnji ako mogu preferiraju korištenje opcije kartičnog plaćanja. Baš kako to kaže i njihov novi slogan – sa stilom na vrijeme, ostanite kod kuće i brinite jedni o drugima, a željeni model sata ili komad nakita pronađite u Watch Centrovom web shopu satovi.com i on će brzo, sigurno i besplatno stići na vaš kućni prag.

Zapravo, na vaš ili nečiji drugi kućni prag, jer je Watch Centar sad u svoj on-line dućan uveo i opciju “Pošalji savršeni poklon”, odnosno omogućio da kupljeni sat ili komad nakita, po želji kupca bude poslan na adresu osobe koju želite iznenaditi i darovati. Svi koji se odluče za tu opciju nakon šopinga trebaju još samo na adresu shop@satovi.com poslati e-mail s brojem narudžbe i podacima o osobi kojoj žele poslati poklon, a osoblje Watch Centra potom će odabrane artikle upakirati u elegantnu, prigodnu poklon kutiju i poslati ih na željenu adresu, kako to oni kažu, sa stilom i na vrijeme!

Čitateljima tportala svaki dan do 22. travnja darujemo jedan ženski sat - Swatch SUOW710 (Bricablanc model) ili jedan muški sat - Timex TW 2R26800 (The Fairfield model).