NAGRADNJAČA

Osvojite proizvode za kosu John Masters Organics!

25.05.2011 u 13:24

Bionic
Reading

Liniju za njegu kose i kože John Masters Organics kreirao je poznati njujorški stilist John Masters, i to uz pomoć travara, farmaceuta i kemičara. Radi se o prirodnim organskim proizvodima čiji su poklonici i slavna imena poput Sarah Jessice Parker, Kristen Davis, Susan Sarandon, Alicije Silverstone i mnogih drugih

Nježna sapunica šampona John Masters Organics za normalnu kosu od lavande i ružmarina u kojoj se nalaze sastojci poput kokosa, kukuruza i posebne vrstekaktusa (kojom su kosu prali američki indijanci) imaju izrazitokremastu strukturu. Eterična ulja lavande i ružmarina daju mu divanmiris. Šampon djeluje i terapeutski jer uz pomoć biljnih ekstrakataružmarina, koprive, kamilice, kadulje, ćaporka, lavande, hajdučke trave,vrbe i zelenog čaja regulira vlastište te vraća kosi njezinu snagu,vlagu, zdravlje i sjaj. Šampon ima neutralan ph.

Lagana i nježna formula predivnog mirisa regeneratora John Masters Organics pomaže pri raščešljavanju kose nakon pranja dok je istovremeno hrani i regenerira. Proteini i vitamini zajedno s najfinijim eteričnim uljima čine kosu podatnom i sjajnom, zadržavajući njezinu punoću i volumen. Odličan je za sve tipove kose, a može se isprati ili ostaviti na kosi kao leave-in tretman.

Tportal i bio&bio iz svoje bogate ponude prirodne kozmetike poklanjaju John Masters Organics sjajni šampon za normalnu kosu od lavande i ružmarina i regenerator od agruma i gorke naranče.

Nagrade su osvojile:

Ivana Seginj
Ivana Vinceković

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.