nagradnjače

Osvojite poklon pakete Le Petit Marseillais

03.07.2017 u 13:13

Bionic
Reading

Poznati francuski brend Le Petit Marseillais® sljedećeg vikenda će oživjeti jedinstveni provansalski vrt na najpopularnijem gradskom jezeru, zagrebačkom Jarunu – kod košarkaškog igrališta na malom jezeru

Uz bogat program koji će u jutarnjem i popodnevnom terminu voditi voditeljica Rajana Radosavljev, posjetitelji će moći uživati u brojnim zabavnim sadržajima, osvojiti razne nagrade te preuzeti kupon s kojim će se u prodavanicama dm – drogerie markt moći nabaviti proizvode po posebnim cijenama.

Osim odmaka od užurbane svakodnevnice i putovanja u mirisna prostranstva francuske Provanse, u ovom francuskom vrtu na zagrebački način posjetitelji će upoznati mirise i osobitosti jedinstvenih  Le Petit Marseillais® proizvoda za njegu kože i kose, nastalih prema tradicionalnoj mediteranskoj recepturi iz visokokvalitetnih i učinkovitih sastojaka s juga Francuske.

U  mirisnom provansalskom vrtu  posjetitelji će moći uživati tijekom cijeloga dana sljedeće subote i nedjelje (8. i 9. srpnja) dok će u niže navedenim terminima biti aktivan program koji će voditi voditeljica Rajana Radosavljev:

  • subota (8. srpnja 2017.): 10:00 – 12:00, 18:00 – 20:00
  • nedjelja (9. srpnja 2017): 10:00 – 12:00, 18:00 – 20:00

Uz neizostavne mirise opojne Provanse, čarobni francuski vrt nudit će sadržaje za cijelu obitelj (balone za najmlađe, karikaturu sliku, photo-booth fotografije), a svatko od posjetitelja će biti u mogućnosti iskusiti dašak Provanse i ponijeti kući razna mala iznenađenja.

Le Petit Marseillais čitateljima tportala daruje dva poklon paketa za njegu tijela, a dobitnici su Dijana Hrstić i Snježana Maras Kirić.