NAGRADNJAČA

Osvojite nove Vichy proizvode protiv celulita - dobitnici

29.04.2011 u 11:13

Bionic
Reading

Kod provođenja dijete rezultati nisu uvijek najuvjerljiviji, jer se unatoč smanjenju tjelesne težine, često i dalje suočavamo s tragovima narančine kože na svom tijelu. Zato nam iz laboratorija Vichy dolaze novi i poboljšani proizvodi koji se bore protiv celuilita, a prilagođeni su i individualnim potrebamaa pojedinaca!. Ovom prilikom tportal.hr i Vichy poklanjaju svojim čitateljicama tri poklon paketa koji sadrže Celludestock i Aquadestock

Za probleme s celulitom i nakupljanjem vode, žene imaju izbor između dva proizvoda:

- proizvod za drenažu i uklanjanje viška vode - AQUADESTOCK
- uklanjanje viška masnoće i glatku kožu bez narančine kože – CELLUDESTOCK

Formula proizvoda je ugodna za kožu, a sadrži i okrepljujuću i zdravu termalnu vodu Vichy. Laboratoriji Vichy su, u suradnji s nutricionistima, utvrdili uzrok otpornosti tijela na dijete. Na tržište su donijeli Celludestock, proizvod koji ubrzava učinke dijete na svim područjima u tijelu, čak i na onim najtvrdokornijim. Rezultat na narančinoj koži golim okom je vidljiv nakon 28 dana. Nakon sedam dana Celludestock zaglađuje narančinu kožu, a nakon 20 dana znatno smanjuje i opseg.

Zadržavanje vode tako je uzrok brojnih estetskih i zdravstvenih problema: osjećaja težine, nadutosti, osjećaja nelagode, itd. Zadržavanje vode u tijelu i celulit su usko povezani, tako da 80 % žena, koje imaju probleme s viškom vode u tijelu, imaju problem i s celulitom. Njega Aquadestock rješava probleme dvostrukim djelovanjem, putem aktivnih sastojaka, koji su poznati po svojim lipolitskim i drenažnim karakteristikama. Već po prvom nanošenju opuštaju se bolne noge, a kontinuiranim korištenjem bol u nogama u potpunosti i nestaje. Tekstura se brzo upija i prodire duboko u kožu, na dodir je ugodna i daje osjećaj svježine pri primjeni.

Poklon pakete su osvojile:

Martina Stipaničić
Anita Blagojević
Marica Oužecki