NAGRADNJAČA

Osvojite knjigu 'Ideje za slaganje kocaka LEGO'

09.10.2012 u 08:21

Bionic
Reading

Ideje za slaganje kocaka LEGO u izdanju Profila izvanredan je vizualni priručnik za slaganje koji će slikama i savjetima inspirirati ljubitelje kocaka LEGO i potaknuti ih na izradu izvanrednih djela – od zadivljujućih dvoraca do gusarskih brodova, od svemirskih brodova iz drugih galaksija do najmodernijih aviona, od gradnje starinskih mostova do izrade najsitnijih detalja u kući.

Za izradu prijedloga u knjizi 'Ideje za slaganje kocaka LEGO' u izdanju Profila potrebno je oko 100 do 200 osnovnih kocaka LEGO, ali slagači u knjizi predlažu i alternativne načine izrade uporabom kocaka koje imate te pokazuju kako pojednostavniti detalje ako nemate baš određenu kocku ili kako dodati još impresivniji detalj. Na početku svakog poglavlja nalazi se uvod s popisom kocaka koje se upotrebljavaju pri izradi modela za određenu temu (avioni, vlakovi, automobili, grad i selo...), zatim se nižu prijedlozi za slaganje s objašnjenjima kako nešto složiti. Na kraju svakog poglavlja predstavljeni su slagači koji su izradili modele u tom poglavlju. Ova je knjiga nevjerojatan poticaj za razvijanje maštovitosti, za snalaženje s onim što imate, za obraćanje pozornosti na najsitnije detalje, uočavanje svijeta koji vas okružuje i izmišljanje novih svjetova te na kraju za igru nakon što ste složili svoje modele.

Biografija autora: Daniel Lipkowitz piše knjige o kocama LEGO u Master Builder Academyju te u časopisu kluba LEGO. Također stvara likove i priču za nove teme te piše i scenarije za animirane filmove i videa LEGO.

Za svoje smo čitatelj pripremili dva primjerka knjige!

Nagradu su osvojili:

Josipa Varga
Branko Jukić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.