SAJAM NAUTIKA 2014.

Osvojite čamac i krstarenje na sajmu nautike!

14.02.2014 u 16:00

Bionic
Reading

Osvojite vrijedne nagrade i uživajte u atraktivnim brodicama na Zagrebačkom velesajmu

Na Zagrebačkom velesajmu se od 19. – 23. veljače 2014. održavaju Zagrebački sajam nautike, Hotel & Gastroteh i Inga

Sajam Nautika je nezaobilazno mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja.

Hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova. Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.

 

 

Surf & Kajak show, atraktivan program u organizaciji Surfmania tima prezentirat će sve novosti vezane uz windsurfing i kajake.

DEMONSTRACIJE RONJENJA – RONJENJE NA DAH

Želite okusiti neke nove avanture? Roniti?
U paviljonu 10a bit će postavljen bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće. Ronilački klubovi okupljeni oko bazena ponuditi će i svim zainteresiranim posjetiteljima sajma da navuku ronilačku opremu, uđu u bazen i iskušaju se kao pravi ronioci. Održat će se i seminar o ronjenju na dah kao i promocija ronjenje u vatrogastvu. Ronjenje na dah ili apnea je ronilačka disciplina kojom se ljudi bave od davnina. U subotu, 22. ožujka od 13.30 do 14.00 sati, u bazenu u paviljonu 10a ronilac Jure Daič iz Slovenije pokušat će roniti 10 minuta na dah.

Među mnogobrojnim plovilima koja iz hrvatskih brodogradilišta stižu u paviljone Zagrebačkog velesajma, ističu se dvije svjetske i hrvatske premijera nova motorne jahta MIRAKUL 40 dužine gotovo 12 m (Grginić jahte) i PEARL SEA 31 HT - atraktivna motorna jahta dužine gotovo 10 m (Pearl Sea Yachts), kao i hrvatska premijera atraktivne brodice s vanbrodskim motorom Leidi 800

VRIJEDNE NAGRADE ZA POSJETITELJE

Osim premijera atraktivnih brodica, možete osvojiti vrijedne nagrade. Ako vam se posreći, možda otplovite sa sajma sa glavnom nagradom: Gumeni čamac na napuhavanje YAM 340S i vanbrodski motor Yamaha F6CMHS čekaju da ih netko osvoji! I 2. glavna nagrada vrlo je atraktivna : krstarenje za 6 osoba - 7 dana najma jahte Linssen Grand Sturdy 29.9 AC koju osigurava sponzor: Cantal Marine - Linssen Yachts, Ljubljana.

„Ploviti, otkrivati, živjeti“ i još kažemo uživati, naš je moto sajma. Iskreno, želimo to i Vama!

U istom terminu, sajmovi HOTEL&GASTROTEH i InGa spremaju mnoštvo iznenađenja. Obaranje Guinnessovog rekorda u izradi najduže rolade na svijetu!

Više na www.zv.hr