Proljeće je stiglo

Osvoji torbicu za sebe i svoju prijateljicu

08.03.2018 u 10:25

  • +4

Froddo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Froddo

Bionic
Reading

Zakoračite u proljetnu sezonu u cipelama iz nove bogate ženske i dječje kolekcije u Froddo shopovima i na web shopu

Zakoračite u proljetnu sezonu u cipelama iz nove bogate ženske i dječje kolekcije u Froddo shopovima i na web shopu.

Modno osviještene, urbane žene u Froddo shopovima očekuju udobne kožne cipele iz radionice poznatih brandova Hispanitas i Paul Green. Ženske cipele sofisticiranog dizajna rafiniranih linija i profinjenih tonova osvojit će vas svojom udobnošću, ručnom izradom i maksimalnom posvećenošću detaljima. Odaberite idealan par cipela za novu modnu sezonu, a cijelu kombinaciju zaokružite Uggari kožnim torbama, profinjenog talijanskog dizajna za dnevne i večernje kombinacije.

Uključite se u Froddo nagradni natječaj „Moja najdraža torbica“ i osvojite torbicu za sebe i svoju prijateljicu. Više informacija o natječaju potražite na linku.

Nova Froddo kolekcija dječjih cipela spaja autentičan dizajn s modernim stilom, a krasi ih udobnost, funkcionalnost i kvaliteta. Izrađene od laganih i prozračnih prirodnih materijala, cipele dolaze u veličinama od 17 do 42, a prilagođene su anatomiji stopala svih uzrasta. Prirodni materijali brinu o zdravom rastu i razvoju stopala, a dodatna prednost cipelica su vadiva, antibakterijska tabanica i lagani, fleksibilni gumeni đon. Da bi proljetne avanture započele u velikom stilu, u Froddo shopovima i na web shopu potražite odjeću hrvatskih i talijanskih modnih brandova u trendi bojama i dezenima.