SVI SU GLEDALI U NJU

Osvaja izgledom: Charlize Theron majstorski spojila najpoželjnije jesenske komade

16.10.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Oskarovka Charlize Theron plijenila je pažnju na događanju Elle's Women In Hollywood časopisa Elle, zablistavši u elegantnom stajlingu kojim je spojila nekoliko ključnih jesenskih komada. Atraktivna glumica pozirala je tik uz pjevačicu Lady Gagu te kolegice Sarah Paulson i Keiru Knightley, no bilo je sasvim jasno tko je zvijezda večeri

Holivudska ljepotica Charlize Theron pridružila se u ponedjeljak uvečer brojnim kolegicama na godišnjem događanju Elle's Women In Hollywood u Hotelu Four Seasons na Beverly Hillsu. Slavna plavuša, koja je za potrebe filma 'Tully' natukla 23 kilograma i potom ih u rekordnom roku izgubila kao od šale, plijenila je pažnju u još jednom odličnom modnom izdanju koji je zaslužio čistu peticu iz stila.

Za veliko događanja u organizaciji časopisa Elle slavna oskarovka odjenula se od glave do pete u odjeću s potpisom modne kuće Dior. Jednostavnu bijelu bluzu s okomitim volanima i dubokim dekolteom koji je otkrio crni čipkasti grudnjak glumica je uskladila s plisiranom crnom kožnom suknjom midi kroja te efektnim crvenim sakoom kariranog uzorka, a stajling je zaokružila visokim crnim čizmama na petu i decentnim nakitom od žutog zlata s potpisom dizajnerica Anne Sheffield, Ane Khouri i Jacquie Aiche.

  • +7
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jednako senzacionalni bili su make up i frizura. Glumica je na crvenom tepihu zablistala sa zalizanom frizurom, pri vrhu podignutom prema natrag, a vrlo svedeni make up na očima glumica je nadoknadila crvenim ružem koji je u ovom slučaju pun pogodak.

Plisirane midi suknje od kože i njezine imitacije trenutno su veliki hit na modnoj sceni, kao i neizostavni karirani uzorak, koji je ove sezone glavna konkurencija ultrapopularnom životinjskom printu, a 43-godišnja glumica to vrlo dobro zna.

Iskopiraj stajling