BAR REFAELI

Osvaja elegancijom: Prelijepa trudnica ukrala svu pozornost na crvenom tepihu

30.08.2019 u 10:34

Bionic
Reading

Bar Refaeli, izraelski supermodel i bivša djevojka holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija također nije željela propustiti ovogodišnje izdanje Venecijanske Mostre na čijem se crvenom tepihu pojavila u sklopu svečane premijere nove fantastične drame 'Ad Astra' s Bradom Pittom u glavnoj ulozi

Nakon što je u lipnju ove godine otkrila kako očekuje treće dijete s izraelskim biznismenom Adijem Ezrom, 34- godišnja ljepotica Bar Refaeli za svoje prvo pojavljivanje na crvenom tepihu odabrala je novo, 76. izdanje Venecijanskog filmskog festivala.

  • +2
Bar Refaeli Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Svoj rastući trudnički trbuščić Bar je na crvenom tepihu istaknula pojavom u elegantnoj, crnoj haljini s detaljem nabora na području trbuha, a dozu seksepila osigurao je prorez ispod pazuha i u donjem dijelu kreacije, koji je otkrio model crnih sandala s tankim remenčićima.

Elegantnu, svilenkastu haljinu odabranu za svečanu premijeru filma 'Ad Astra', 34- godišnja Bar Refaeli stilizirala je decentnim crnim naušnicama uz make-up u prirodnim tonovima i frizuru strogo zalizane punđe.

Nakon veze s holivudskim glumcem Leonardom DiCaprijom, Bar je pronašla sreću s izraelskim poduzetnikom Adijem Ezrom za kojeg se udala u rujnu 2015. godine i s kojim danas ima dvije kćerkice, trogodišnju Liv i jednogodišnju Elle.