KAKO JOJ TO USPIJEVA

Ostavlja bez daha: Jennifer Lopez u izazovnom izdanju pokazala nevjerojatne trbušnjake

04.11.2021 u 12:55

Bionic
Reading

Prelijepa glumica i pjevačica Jennifer Lopez, zadivila je na pozornici u nevjerojatnom stajlingu koji je otkrio njezinu zavidnu figuru

Glumica, pjevačica i poduzetnica izgleda fantastično u šestom desetljeću što je potvrdila i na ovogodišnjoj Rock & Roll Hall of Fame ceremoniji gdje je napravila nevjerojatan show u društvu poznatog repera LL Cool J-a.

Jennifer Lopez (52) koja je ove godine obnovila romansu s poznatim glumcem Benom Affleckom, u top je formi što je pokazala na pozornici u LA-ju.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

U srebrnom grudnjaku s tangama s potpisom Dolce & Gabbana, efektnim remenom i crnim hlačama niskog struka, J.Lo je otkrila zavidne trbušnjake koje duguje svojoj željeznoj disciplini kad je u pitanju održavanje vitke figure.

Stajling koji je sve oduševio začinila je još jednim detaljem - plavim AZ Factory kaputom koji se odlično uklopio u ovaj zavodljivi look.

Kombinacija zdrave prehrane i tjelovježbe koju ne propušta ni kad je na odmoru daje genijalan rezultat, a njezina fantastična figura to dokazuje.

Zvijezda 'Preverantica s Wall Streeta' kosu je stilizirala u visoke kečkice, dok je oči naglasila dramatičnim make upom.

Ni ovoga puta nisu izostale ni njezin najdraži modni dodatak: naušnice u obliku velikih ringova.

Izdanje za čistu peticu, samo sa sakoom umjesto plavog kaputa, pokazala je i na svom Instagram profilu oduševivši brojne pratitelje, njih više od 180 milijuna, koji su je zasuli komplimentima.

Inače, J. Lo i poznati reper na pozornici su rekreirali su svoj hit 'All I Have', koji je objavljen davne 2002. godine. Pjesma o prekidu veze dosegla je prvo mjesto na Billboard Hot 100 ljestvici singlova, a također je bila na vrhu Billboardove Mainstream Top 40 i Rhythmic ljestvice.