vječni klasik

Za njih ne vrijede granice ni pravila: Crne tenisice prave su modne vladarice, a ova četiri razloga uvjerit će vas da nabavite bar jedan par

04.11.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Crne tenisice na velika vrata vraćaju se modu, a prema svemu sudeći tu će i ostati poprilično dugo. Vladajući modni trendovi fokus stavljaju na modele od tamne kože i tkanine koji predstavljaju odličnu alternativu čizmama i gležnjačama

Već prije nekoliko sezona tenisice su se nametnule kao važan modni element, a dok su bijeli modeli nezamjenjivi u casual stajlinzima, ljubitelji profinjenog sportskog stila crne tenisice odabiru za elegantnija izdanja.

Naime, modni zaljubljenici koji posebno vole sportsku obuću, a kojih je uslijed pandemije i lockdowna sve više, nerijetko od tenisica ne odustaju ni u najsvečanijim prilikama.

  • +13
Crne tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Nerijetko crne modele tenisica viđamo na crvenom tepihu ili pak na vjenčanjima, kombinirane uz couture haljine i smokinge. Međutim, za profinjen, pročišćen i sportski elegantan stajling potrebno je vješto žonglirati među mnoštvom modela koji se nalaze u fizičkim ili virtualnim trgovinama, dobro procjenjujući siluete, detalje i boje.

I dok crne tenisice već godinama suvereno vladaju kako uličnim tako i elegantnim stajlinzima, mnogi se pitaju što ih to čini tako privlačnima.

Uzimajući u obzir znatne estetske i funkcionalne prednosti, jedno je sigurno – od glomaznijih, do suženih modela, od niskih to visokih do gležnja, s crnim tenisicama teško je pogriješiti, a ovo su neke do najvećih prednosti zbog kojih se mnogi odlučuju baš za njih:

Mrlje se gotovo nikad ne vide na prvi pogled pa su modeli crnih tenisica odlični saveznici za sve koji nemaju vremena za detalje. Blato, kiša s pijeskom, prašina – na crnim tenisicama sve je manje vidljivo.

Crne tenisice ne moraju se nužno kombinirati s crnom odjećom, već odlično pristaju uz sve boje postajući element koji odlično povezuje različite modne komade.

Svestrane su i sjajan izbor za različite prilike te su uvijek sjajan alternativa gležnjačama.

Poput male crne haljine, one su najelegantnije tenisice koje možete nositi.

Bez obzira na osobni modni stil, crne tenisice ne poznaju granice, čak ni u kasnijim godinama.

  • +44
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo