MARGOT ROBBIE

Osobni stil najljepše holivudske plavuše daleko je od Barbie svijeta

18.01.2024 u 10:30

  • +3

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: BLACKBELTS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U aktualnoj sezoni nagrada Margot Robbie brojne oduševljava izdanjima inspiriranim Barbie, no njezin stil odijevanja izvan dužnosti miljama je udaljen od ružičastog svijeta

Slavna Australka u slobodno vrijeme velika je ljubiteljica modnog minimalizma, što je nanovo potvrdila na ulicama Santa Monice. Odijela inspirirana muškim ormarom čest su odabir 33- godišnje glumice, a posebice sakoi predimenzioniranog kroja kakve nosi poput street style zvijezdi.

Jedan takav dominirao je i njezinim posljednjim izdanjem, kojim je naglasila jednostavnu kombinaciju bijelog topa i traperica širih nogavica.

Crne cipele u špic, zlatne ogrlice i velika ručna torba sa efektom krokodilske kože, dodaci su kojim je začinila ovo casual izdanje vrijedno kopiranja.

Kao na ljetnoj promo turneji filma 'Barbie', Margot Robbie u novoj sezoni nagrada nastavlja s nizanjem izdanja inspiriranih najpoznatijom lutkom na svijetu, u čemu joj pomaže holivudski stilist Andrew Mukamal.

Njihovo posljednje izdanje uključivalo je kožnu haljinu modne kuće Balmain, u kakvoj se pojavila na dodjeli nagrada Critics' Choice i s kojom je rekreirala izgled Barbie iz 90-ih.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia