SKORO STOTKA

Oprah Winfrey kuka zbog debljine

10.12.2008 u 13:00

Bionic
Reading

Slavna voditeljica Oprah Winfrey opet ratuje s kilažom i priznaje da trenutačno teži 90 kilograma

Usprkos svim emisijama koje je napravila o mršavljenju i debljanju, Oprah Winfrey nažalost ponovno gubi bitku s težinom. Nakon godina i godina vježbanja i ogromnih variranja u težini, Oprah se ponovno udebljala i teži čak 90 kilograma.

'Ljuta sam sama na sebe! Sramim se. Ne mogu vjerovati da, nakon toliko godina i svega što znam o mršavljenju, ponovno pričam o svojoj težini. Kad danas gledam svoje slike iz mršave faze, pitam se kako sam sama sebi ovo dopustila', izjavila je Oprah u siječanjskom izdanju O magazina.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere, Oprah je većmnogo puta skidala kilograme i brzinski ih vraćala. Najviše je težila 108 kilograma, da bi 1988. godine proteinskom dijetom skinula čak 30 kilograma, izjavljujući da je četiri mjeseca provela doslovce gladujući.

Početkom 90-ih je izjavila da više nikada neće ići na dijetu, no par godina kasnije se predomislila i zaposlila osobnog trenera Boba Greenea, koji joj je pomogao stabilizirati ponovno nabujalu kilažu.

Čak je i on tvrdio da je Oprahina borba s kilogramima konačno došla kraju. Posljednjih godina poznata je voditeljica opet posustala i polako gomilala kilograme koji se sada ozbiljno približavaju neslavnoj stotki.