IZNENADIT ĆETE SE

One imaju najpoželjnija tijela na svijetu!

07.03.2014 u 11:13

Ženske figure koje se traže

Izvor: tportal.hr / Autor: Pichichi / Splash News

Bionic
Reading

Novo istraživanje otkriva neke sasvim nove trendove po pitanju ženske figure. Tako su velike grudi potpuno izvan mode, a istraživanje pokazuje kako i muškarci i žene više vole atletsku građu te elegantnu siluetu nego naglašene obline i puniji stas

Istraživanjem koje je proveo proizvođač implantata GC Aesthetics, u kojemu je sudjelovalo više od dvije tisuće Britanaca, otkriveno je kako se i muškarci i žene najviše dive atletskoj figuri Olimpijke Jessice Ennis-Hill, a sve manje ih privlače bujne glamurozne obline modela. Također su elegantne siluete znatno popularnije nego naprimjer puniji lik glumice Christine Hendricks.

Sedamdeset dva posto žena u istraživanju kaže da, ako bi povećavale grudi, to bi učinile svega za jedan broj. Plastični kirurzi kažu pak kako sve manje pacijenata misli kako je veće bolje, a najveći broj kaže kako je ključ uspjeha u tome da se estetske korekcije ne primjećuju.

Kada se radi o slavnim damama čijim tijelima se divimo, prema podacima istraživanja, Olimpijka Jessica Ennis-Hill koja je osvojila zlato u osmeroboju u Londonu 2012. godine i glumica Helen Mirren nalaze se među poznatim damama čijim se tijelima najviše divi, piše Daily Mail

U istraživanju 22 posto žena kaže kako bi grudi povećale za dva broja, dok svega tri posto žena kaže kako bi razmislile o tome da grudi povećaju za tri broja. No ono što je još više iznenadilo autore istraživanja je podatak da i muškarci imaju identično mišljenje.

Na pitanje koja slavna dama po njihovom mišljenju ima najseksi tijelo, muškarci su odabrali upravo Jessicu Ennis-Hill koja im je više seksi od Katie Price. Također se pokazalo da je muškarcima, u usporedbi, bivša Countdown domaćica Carol Vorderman više seksi od glumice Christine Hendricks.

Međutim, činjenica je da muškarci ne mogu odoljeti ženskim oblinama, pa je tako mnogima upravo Kelly Brook i njezino tijelo u obliku pješčanog sata pravi ideal ženskog seksipila. 'Danas žene, ali i muškarci više preferiraju elegantnu i pomalo sportsku siluetu i shvaćaju kako estetski zahvati imaju svrhu podizanja samopouzdanja, a ne privlačenja pozornosti', kaže Ayse Kocak, izvršni direktor GC Aestheticsa.