KAKVA ŽENA!

Ona zaradi 900.000 kuna dnevno

11.10.2013 u 10:57

Bionic
Reading

Otkako je krenula u dizajnerske vode i postala omiljena dizajnerica brojnih poznatih, Victoria Beckam proširuje poslovno carstvo, a cifre zarade rastu iz godine u godinu

Naime brend Beckham zaradi 900.000 kuna dnevno, a u 2012. zaradio je 35,1 milijun funti. Unatoč tome što je David okačio kopačke o klin, sada zarađuje snimajući reklame za poznate sportske brendove, ali i high street dućane poput H&M-a, a i Victorijino poslovno carstvo zaslužno je za to što im se dnevna zarada popela na čak 900.000 kuna.

Njezine revije na tjednima mode u Londonu, Parizu i New Yorku posjećuju Gwyneth Paltrow, Julia Roberts i Beyonce, predvodeći listu slavnih obožavateljica njezina modnog rukopisa.


I dok Davidova sposobnost da zaradi vrtoglave cifre pada otkako se prestao baviti nogometom, poslovna sposobnost Victorije ne jenjava. No ni honorari Davida Beckhama, koji svako malo zaradi desetak milijuna funti što zbog korištenja svog imena i fotografija, što zbog sponzorstva, nikako nisu naodmet enormnom budžetu Beckhamovih.

Još kad se tome doda zarada od prodaje palače Hertfordshire, doslovno nam se zavrti od brojki. Sad još samo treba smisliti na što potrošiti taj ogromni novac.