KRALJICA MAXIMA

Ona pokazuje modnu hrabrost kakvu nikada nećemo vidjeti kod Kate Middleton

19.07.2018 u 21:09

Bionic
Reading

Za razliku od Kate Middleton, koja, kada je o modnim kombinacijama riječ, u većini slučajeva igra na sigurno, nizozemska kraljica Maxima nema straha od toga da će pogriješiti s odjećom. Za službeni, godišnji fotosession njezine obitelji, briljirala je u jednostavnoj, a efektnoj traper haljini i trendi sandalama s punom petom

Već tradicionalni, godišnji fotosession nizozemske kraljevske obitelji, održano je u vili Eikenhorst u nizozemskom gradu Wassenaaru. Kraljica Maxima, poznata po svom modnom izričaju, i ovoga je puta oduševila jednostavnom, a tako efektnom modnom kombinacijom.

  • +13
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

A da se dobro osjeća u onome što nosi, pokazala je još jednom širokim osmijehom na licu. Za fotografiranje kraljica Maxima je odabrala trendi traper haljinu s rukavima dužine gotovo do lakta, koja u struku ima i traper remen. Haljina dužine do ispod koljena, ima gumbiće po cijeloj dužini, a kako bi se dodatno postigla ležernost, Maxima je odabrala i sandale koje su i ovog ljeta nezaobilazne u ormarima trendsetterica.

Riječ je o bež sandalama na punu petu, koje su dodatno izdužile njezinu figuru. U trenucima kada se nije snimalo, kraljica je oči od sunca zaštitila sunčanim naočalama.