HIT HALJINE

Omiljeni ljetni trend zaludio je i slavne ljepotice, a nije mu odoljela ni lijepa kraljica

11.07.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Kraljica Maxima i kralj Willem-Alexander od Nizozemske pridružili su se tisućama izviđača iz 50 zemalja u Voorburgu, a uvijek elegantna kraljica nije se odrekla elegancije čak ni za odlazak u šumu. Za posjet kampu lijepa kraljica nosila je rupičastu suknju, jedan od najpopularnijih komada bez kojeg ni jedno ljeto ne može proći

Svakog ljeta na policama trgovina se pojave komadi koji baš nikad ne izlaze iz mode i vjerojatno nikad ni neće. Neki od njih su cvjetne haljine, espadrile i, naravno, rupičaste haljine, suknje i bluze - ženstveni, romantični i prozračni komadi koje svaka žena treba imati u svom ormaru.

U jednom takvom komadu pojavila se i nizozemska kraljica Maxima, koja je posjetila izviđački kamp u ženstvenoj modnoj kombinaciji - prljavo bijeloj satenskoj bluzi i bijeloj rupičastoj suknji midi kroja koje je upotpunila bež torbicom s potpisom modne kuće Chanel i salonkama na deblju petu.

  • +2
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno je i mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton, viđena u vrlo sličnoj odjevnoj kombinaciji. Lijepa trudnica pratila je Wimbledon sa suprugom Jamesom Middletonom u preslatkoj bijeloj midi haljini rupičastog materijala s potpisom londonske dizajnerice Anne Mason, uz koju je kombinirala plave špagerica na punu petu s potpisom dizajnerice Penelope Chilvers, šešir brenda Jess Collett Milliner i trendi torbicu od rafije brenda J.Crew.

  • +3
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na isti način razmišljala je i Pippina majka Carole Middleton, koja je meč na Wimbledonu pratila u vrlo sličnoj, no nešto kraćoj haljini s tri četvrt rukavima, koju je upotpunila torbom u boji konjaka i espadrilama na punu petu.