MAXIMA I RANIA

Glamurozne u sivoj: Modno usklađene kraljice oduševile stajlinzima

22.03.2018 u 14:43

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima i jordanska kraljica Rania često se vrlo visoko nalaze na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a to su dokazale i prilikom zajedničkom obilaska srednje škole u Hagu u sklopu dvodnevnog posjeta jordanskog kraljevskog para Nizozemskoj

Kraljica Maxima čiji se modni stil nikako ne bi mogao nazvati dosadnim jer stajlinge voli osvježiti s nekim hrabrim modnim detaljem, ovoga se puta odlučila za ženstvenu haljinu u sivoj boji ukrašenoj volanima. Naizgled klasičan look 46-godišnjakinja rođena u Argentini, dodatno je začinila zanimljivim turbanom i odgovarajućim remenom dok su cipele i clutch bili su u modernim nijansama smeđe.

  • +18
Kraljica Maxima i kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Jordanska kraljica poznata po svojem profinjenom stilu ponovno je briljirala u decentnom poslovno-elegantnom izdanju. Lijepa supruga kralja Abdullaha II iskombinirala je trendi široke hlače širih nogavica sa sakoom i dolčevitom, a cipele od brušene kože u sivoj boji i efektna Fendijeva torba odlično su se uklopili u ovaj dnevni look. Mladenačka frizura i minimalistički make up istaknuli su nježne crte lica omiljene kraljice koja je uvijek sjajno odjevena.

  • +10
Kraljica Rania i kraljica Maxima na svečanoj večeri u Noordeinde Palace Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dan ranije, obje su kraljice pokazale da s pravom nose laskave titule najstajliš dama s kraljevskih dvora.

Ispod elegantnog kaputa kraljica Maxima je nosila čipkastu midi haljinu u istoj nijansi s potpisom danskog dizajnera Claesa Iversena, koju je uskladila s bež štiklama od brušene kože i smeđom 'clutch' torbicom dok je Rania bila pojam elegancije u svijetloplavom kaputu Salvatorea Ferragama. Odličan dnevni look upotpunila je prekrasna Fendi torbica i odgovarajuće štikle od brušene kože.

na svečanoj večeri, dvije su elegantne kraljice zablistale svaka na svoj način.

  • +38
Kraljica Rania i kraljica Maxima prvog dana službenog posjeta Nizozemskoj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od kraljice Ranije koja je odabrala tradicionalnu jordansku haljinu s cvjetnim motivima, kraljica Maxima je odabrala jarko žutu haljinu s volanima, također s potpisom svog omiljenog dizajnera, Claesa Iversena.

  • +4
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia