DENNIS RODMAN:

'Ona je strastvena, voli kinky seks i posramit će svakog muškarca'

31.12.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Milijunaš i glazbeni producent Simon Cowell potvrdio je nedavno da je u vezi sa 13 godina mlađom bivšom Playboyevom zečicom i zvijezdom serije 'Baywatch' Carmen Electrom. Ta vijest potaknula je njenog bivšeg supruga Dennisa Rodmana da otkrije kakva je Carmen u krevetu

Košarkaška legenda Dennis Rodman u braku s Carmen Electrom bio je pet mjeseci, ali to je bilo dovoljno da mu ostane u odličnom sjećanju kad je seks u pitanju.

Osim što ju je opisao kao san svakog muškarca, upozorio je Simona Cowella da je Carmen strastvena, da voli kinky seks te da će posramiti i najiskusnijeg muškarca.

Dennis ima puna usta hvale za svoju bivšu: 'Spavao sam s više od 2.000 žena, sve su slične, ali ne i Carmen. Ona spada u top deset', rekao je.

'Ima ubojito tijelo i jako je strastvena u krevetu. Dok smo bili zajedno, nismo skidali ruke jedno s drugog. Meni treba seks i ona mi je savršeno odgovarala', dodao je.

'Simon ima reputaciju gunđala, ali Carmen će se pobrinuti da ima osmijeh na licu, ako znate na što mislim', tvrdi bivši suprug strastvene Carmen.