SeemA Patel

Ona je nova ikona žena iznad 50, a u ovome leži tajna njezinog stila

06.09.2023 u 18:26

Bionic
Reading

Zahvaljujući spin-off seriji 'I tek tako...' u život glavnih junakinja 'Seksa i grada' ušetali su neki novi akteri poput Seeme Patel, pedeset plus dame iz svijeta luksuznih nekretnina koju brojni gledatelji proglašavaju novom Samanthom Jones

Nakon što se Kim Cattrall oprostila sa svijetom 'Seksa i grada' i likom neponovljive Samanthe Jones, brojni obožavatelji serije sumnjali su u sudbinu spin-off projekta 'I tek tako...', no, čini se, bezrazložno.

Uoči velikog finala druge sezone serije, HBO je najavio snimanje treće, a njezin redatelj, Michael Patrick King, izostanak Samanthe Jones pokušao je nadomjestiti stvaranjem lika Seeme Patel.

Seema Patel iz serije 'I tek tako...' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

U društvu glavnih junakinja serije ova pedeset plus dama iz svijeta nekretnina nalazi se od prve sezone, a na malim ekranima oduševljava upečatljivim modnim odabirima, kao što je to nekad činila Jones.

'Jedna od jačih strana Seeme je ta što se prvenstveno odijeva kako bi zadovoljila sebe. Ne koketira s kičem kao Carrie, niti je preppy kao Charlotte i na trenutke djeluje poput obožavateljice komada iz ponude Massima Duttija', mišljenja je španjolska stilistica Raquel Mejías, pritom ističući njezinu sklonost bezvremenskoj modi.

'Tihi luksuz je u trendu, a Seema je njezin obožavatelj broj jedan', ističe stilistica, čijoj tvrdnji u prilog govore njezina mnogobrojna izdanja u dvije sezone serije.

U stajlinzima ističe vrlo malu količinu boja, a one neutralne, poput crne, bijele, bež i smeđe, njezini su najbolji saveznici.

Gotovo uvijek kombinira ih sa zlatnim tonovima, a kada mora izabrati neku upečatljivu boju, ona će uvijek biti topla.

'Seema dobro zna koje joj boje najbolje pristaju i iz njih izvlači najviše. Osim toga, njezin stil odijevanja krajnje je elegantan. Nosi klasične komade vrhunske izrade i ne boji se riskirati', ističe Mejías.

Lik Seeme Patel, koji sjajno utjelovljuje britanska glumica Sarita Choudhury, osjeća se udobno u odjeći koju nosi, odiše stilom i, što je najvažnije, samopouzdanjem.

Često su žene uvjerenja da su prestare da bi nosile određenu odjeću ili određene boje, što likovi poput Seeme ili Sylvie iz Netflixove hit serije 'Emily u Parizu' savršeno negiraju.