LAGERFELDU SE SVIĐA KIM K.

Ona je dokaz kako ne moraš biti visok i vitak da bi bio lijep

04.11.2015 u 14:57

Bionic
Reading

Dizajner modne kuće Chanel Karl Lagerfeld poznat je kao oštar zagovornik vitke ženske figure. Ipak, zahvaljujući kraljici oblina Kim Kardashian, slavni dizajner polako ali sigurno mijenja svoj dugogodišnji stav

U suradnji s Kim Kardashian, Karla Lagerfelda sada ćemo gledati u njezinoj zaraznoj i popularnoj igrici. Povodom virtualne suradnje s Kim Kardashian i u razgovoru za britanski Vogue, slavni Karl Lagerfeld podijelio je s javnošću mišljenje o vlasnici najpoznatije stražnjice tvrdeći da su, zahvaljujući njezinoj figuri, promijenjeni standardi ljepote u modnoj industriji i šire.

'Kim je puno doprinijela poimanju ljepote u modnoj industriji, a ono što ju je učinilo ikonom svakako su njene obline kojima potvrđuje da je ljepota širok pojam. Druge slavne žene pokušale su učiniti to isto, no nikome to nije pošlo za rukom kao Kim koja djevojkama diljem svijeta daje potrebno samopouzdanje', priznaje Karl.

Beyond excited to welcome the one and only @KarlLagerfeld and his gorgeous F/W collection to the #KimKardashianGame!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ovakva izjava prilično se kosi s Lagerfeldovim ustaljenim mišljenjem koje je kulminiralo 2013. u francuskom talk showu u kojem je izjavio da 'nitko ne želi vidjeti na pisti ženu s oblinama'.

Zbog svoje kontroverzne izjave, Lagerfeld je zaradio tužbe od brojnih ženskih udruga.

U objavljenoj knjizi 'The World According to Karl' koja objedinjuje sve Karlove izjave kroz godine nalazi se citat: 'Debela žena koja sjedi ispred televizora s tonom grickalica je žena koja govori da su mršavi modeli na pistama odvratni.' Osim ove izjave, Karl je 2012. dočekan na nož nakon izjave o slavnoj Adele koju je proglasio 'malo predebelom'.

Ipak, čini se da nećemo više čuti od njega takve grube izjave zahvaljujući pop fenomenu, poznatoj zbog poznatosti Kim Kardashian.