MODNI PROMAŠAJ

Celine Dion na sebe navukla 700 tisuća kuna. Kakva modna katastrofa

28.06.2017 u 11:20

Bionic
Reading

Kanadska glazbena diva Celine Dion trenutno uživa u Parizu časteći fotografe kombinacijama na rubu modne katastrofe

Boravak u prijestolnici mode glazbena diva shvatila je itekako ozbiljno, što je dokazala mnogobrojnim izdanjima od kojih se, u cjenovnom smislu, posebno isticao outfit u znaku kožnih tregerica.

Strani mediji nisu mogli ne primijetiti da je Celine Dion tog dana na sebi nosila odjeću i modne dodatke u vrijednosti vrtoglavih 700 tisuća kuna.

U odlasku iz pariškog hotela Royal Monceau, pjevačica je uočena u predimenzioniranim kožnim tregericama s potpisom brenda Givenchy koje se u prodaji nalaze po cijeni od 10 tisuća kuna. Njima je pridružila običnu bijelu košulju, no modni dodaci i obuća došli su do posebnog izražaja.

  • +5
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupno izdanje kanadska diva zaokružila je modelom sunčanih naočala Gucci po cijeni od 6700 kuna, štiklama Kanyea Westa za Giuseppea Zanottija od 32 tisuće kuna i torbom koja se smatra boljom investicijom od dijamanata.

Riječ je o kultnom modelu Birkin s potpisom luksuzne francuske kuće Hermes čija se vrijednost tijekom 30 godina uspjela povećati pet puta. Poput prave dive, Celine Dion odlučila se za najskuplju verziju Birkinice od pitonove kože koja iznosi vrtoglavih 665 tisuća kuna.

Iako je riječ o iznimno skupocjenom izdanju, javnost je složna s mišlju da je glazbena diva ovoga puta otišla predaleko.