NAGRADE GQ

Ona i u hlačama izgleda nestvarno seksi

07.09.2011 u 10:56

Bionic
Reading

Čini se da su ovogodišnjom dodjelom nagrada za muškarca godine po izboru magazina GQ, dominirale žene. Barem što se tiče modne raznovrsnosti

Iako ne možemo odoljeti šarmu Bradleyja Coopera, koji je dobio nagradu za muškarca godine ili pak glumcu Hughu Laurieju koji je otišao s nagradom za glazbenika godine, crvenim tepihom dominirale su žene.

I dame su se itekako potrudile da u noći muškaraca skrenu malo pažnje na sebe. Kelly Brook je to uspjelo u bijeloj dugačkoj haljini u kojoj je na crveni tepih donijela dašak holivudskog glamura. Za razliku od nje, mlada glumica Emma Watson u punk rock glamuru zadržala je mladenački stil koji je upotpunila parom vrtoglavo visokim louboutinki.

Obje glumice bile su gošće na dodjeli nagrada koja se ove godine održala u londonskom Royal Opera Houseu.

Crveni tepih ne bi bio potpun bez malih crnih haljina za koje su se pobrinule neke druge dame, poput Kylie Minogue koja je odjenula kratku haljinu nalik na korzet, a sve je upotpunila štiklama s leopard printom.

Holivudski šarm donijela je glumica Charlize Theron koja je izgledala zanosno u širokim hlačama visoka struka, na koji je odlično kombinirala svileni top koji se veže oko vrata.

No ne zaboravimo ni muškarce zbog kojih je cijela svečanost i organizirana. Seksi, markantni i zgodni gosti bili su Bradley Cooper koji je ponosno otišao s nagradom, zatim glumac Benedict Cumberbatch, koji je osvojio nagradu za najboljeg glumca te Matt Smith koji je dobio priznanje za muškarca s najviše stila.