UŽIVA U LJETU

Ana Maras Harmander spremno uskočila u kupaći kostim koji nikad neće izaći iz mode

16.08.2021 u 16:59

Bionic
Reading

Splićanka Ana Maras Harmander ovih dana puni baterije na bajkovitom Visu gdje uživa u morskim radostima, a sa svojim je brojnim pratiteljima podijelila zanimljive prizore s ljetovanja

Šarmantna Dalmatinka ne krije da joj je ljeto najdraže doba pa je svoje fanove razveselila fotografijom s plaže.

Jednodijelni kupaći kostimi već su nekoliko sezona veliki hit, a ovaj bezvremenski trend osvojio je i tamnokosu Splićanku koja iza sebe ima bezbroj uspješnih filmskih, TV i kazališnih uloga.

  • +3
Ana Maras Harmander Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Ana koja ima zavidnu kolekciju kupaćih kostima, spremno je uskočila u jednodijelni kupaći kostim animal uzorka koji je dodatno istaknuo njezin preplanuli ten.

Prije nekoliko dana, Ana je pozirala na plaži na otoku Visu u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu također na Visu, a pratiteljima se jako svidjela njezina fotografija pa su je brzo obasuli pohvalama.

Inače, obitelj Maras Harmander je prije Visa početkom kolovoza uživala u uzbudljivom obilasku Danske, Njemačke i Austrije.

Glumica Satiričkog kazališta Kerempuh u Zagrebu koja je sinčića Rubensa rodila početkom 2015. godine, trudničku 'ostavštinu' do kraja je istesala 2016. godine kad je naporno trenirala za show 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Inače, Ana i njen suprug, Šveđanin John Harmander, vjenčali su se prije nekoliko godina i to dva puta - prvo u Las Vegasu, a potom i u Aninom rodnom Splitu.