VIŠE NIJE CRNKA

Bella Hadid drastično promijenila imidž za kraj godine i najavila veliki trend

22.12.2022 u 18:01

Bionic
Reading

Godinu na zalasku jedna od najtraženijih manekenki današnjice odlučila je obilježiti drastičnom transformacijom imidža

U blagdanskoj sezoni slavna Bella Hadid odlučila je postati plavušom. Američka it djevojka udružila je snage s frizerkom Jessicom Gillin i koloristicom za plavuše iz New Yorka Jennom Perry za svoju posljednju transformaciju u aktualnoj godini, od crnke postavši plavušom.

Poput reality zvijezde Kim Kardashian, Bella je prigrlila tople, bež plave tonove, a ovim potezom dokazala je da itekako prati trendove boja koji će dominirati novom kalendarskom godinom.

Marc Kalman i Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

‘Već neko vrijeme sanjamo o svjetlijoj nijansi, ali ovo je bio trenutak 'Da vidimo koliko daleko možemo ići'’, kazala je Perry koja je Bellinu duboku nijansu podigla na što blijeđu plavu prije nego što je stvorila konačnu boju. ‘Ovu nijansu zovemo 'Baby Bella' ili 'Aspen Blonde', kazala je frizerska stilistica magazinu Vogue, dodavši da sama boja djeluje 'nevino i prirodno'.

Što se tiče duljine, Jessica Gillin obojila je i ukorijenila niz plavih ekstenzija kako bi odgovarale konačnoj nijansi, dodatno stapajući ekstenzije sa šiškama i dugim slojevima kose.

Konačni rezultat je klasična Hadid promjena imidža i Bellin odgovor na sestrina poigravanja s plavom bojom i crvenim tonovima u kosi.

Bež plavoj kakvu trenutno fura američka it djevojka, brojni frizerski stilisti prognoziraju veliku popularnost u narednim mjesecima. Uostalom, kada se radi o postavljanju trendova, nitko to ne radi bolje od Belle Hadid.

  • +7
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Chassery+Courdji / KCS Presse / Profimedia