VAŽNO JE ZNATI GDJE TRAŽITI

Omiljene šoping destinacije trendseterica: High street trgovine u kojima ćete pronaći najbolje traperice

24.02.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Ništa nas ne može razveseliti više od pronalaska idealnih traperica koje nam pristaju kao salivene, i to po super cijeni. Vjerojatnost da ćete pronaći savršene traperice bit će veća ukoliko znate gdje ih potražiti

Nekad je pronalazak traperica bio pothvat, no danas zahvaljujući velikom broju high street brendova nikad nismo imali lakši zadatak pronaći model po svom guštu. Na policama trgovina naći ćete traperice svih mogućih krojeva, duljina i boja pa zaista nije teško izabrati model koji najbolje odgovara vašoj građi tijela.

Upravo zahvaljujući širokoj ponudi, mnogim ženama nije prihvatljivo pronaći jeftine traperice jeftinog izgleda. Većina prilikom kupovine pazi da su pristupačne cijene, ali da izgledaju kao da su potrošile puno više na njih. Sve veći broj high street brendova vodi se tom politikom te paze da njihove kolekcije odišu luksuzom i budu prepoznate po kvaliteti.

Sigurno ste već primijetili kako udobni modeli traperica iz dana u dan bilježe ogroman skok popularnosti. Svi su poludjeli za ovakvim modelima jer, za razliku od pripijenih skinny traperica, jamče vrlo visoku razinu udobnosti, a i čine siluetu vitkijom.

To podrazumijeva traperice širokih ili ravnih nogavica, no bez obzira na to koji model preferirate, naš prijedlog trgovina u kojima ćete pronaći ono što tražite svodi se na sljedećih nekoliko brendova koji su svojom bogatom ponudom i kvalitetom traperica opravdali dominaciju na tržištu.

1. Zara

2. Levi's

3. Topshop

4. Uniqlo

5. H&M

6. Arket

7. Weekday