mia regan

Omiljena snaha Victorije Beckham pokazala kako kombinirati eleganciju s grunge detaljima

02.03.2023 u 11:18

Mia Regan na Balmain reviji

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Djevojku Romea Beckhama mnogi smatraju ikonom stila generacije Z, a na Instagramu često pokazuje kako mladi nose vladajuće trendove. Njezino pojavljivanje na Tjednu mode u Parizu nije moglo proći nezamijećeno jer je pokazala kako spojiti elegantnu haljinu s grunge čizmama

Sva djeca Davida i Victorije Beckham od malih nogu žive u velikoj medijskoj pozornosti, a u zadnje vrijeme puno se govori o najstarijem Brooklynu. Svestrani mladić već se okušao u raznim zanimanjima, no čini se kako mu modeling najbolje odgovara. I dok Brooklyn preuzima na sebe veliki interes, ostala braća ipak suzdržanije grade svoj status.

20-godišnji Romeo Beckham nastavio je očevim stopama. Profesionalno se bavi nogometom, no i majka je imala prste u njegovoj karijeri pa se Romeo okušao i u svijetu modelinga ostvarivši velik uspjeh u suradnjama s velikim modnim brendovima kao što su Yves Saint Laurent i Burberry.

I dok čitav svijet bruji o ljubavnom životu Brookyna Beckhama čije je vjenčanje s bogatom nasljednicom Nicolom Peltz još uvijek vruća tema zbog javnog okršaja s organizatorima vjenčanja, Romeo Beckham i njegova djevojka Mia Regan nepravedno su u sjeni starijeg brata Beckham.

Mia Regan dobila je zeleno svjetlo od moguće buduće svekrve Victorije Beckham, a posjetile su i Tjedan mode u Londonu gdje su zajedno sjedile u prvom redu. Zajedno surađuju u Victorijinoj modnoj kući, a Regan je na vjenčanje Brookyna i Nicole nosila slip haljinu s Victorijinim potpisom.

Zaljubljenica u modu privukla je veliku pozornost ove srijede na Balmain reviji na Pariškom tjednu mode.

Svoju ljepotu istaknula je prirodnim makeup-om, a primila je i puno pohvala na račun outfita.

Nosila je Balmain mini haljinu od tvida, a pozornost su ukrali veliki zlatni gumbi koji su pratili A kroj haljine. Efektan grunge dojam ostvarila je glomaznim crnim čizmama, a u rukama je držala crnu torbicu sa zlatnim kopčama.

Njezin stil često se ističe kao omiljen stil generacije Z jer modne trendove nosi prije nego što postanu cool, zbog čega njezin Instagram profil mnogi smatraju nepresušnim izvorom modne inspiracije.

  • +5
Mia Regan i Romeo Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia