(pre)veliko slavlje

Organizatorice vjenčanja Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz progovorile o nevjerojatnim zahtjevima mladenke i njezine majke

20.02.2023 u 14:24

Bionic
Reading

Iako je vjenčanje bilo prije nekoliko mjeseci, svadbena drama u režiji Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz čini se tek sad dobiva pravi zaplet. Različiti organizatori su im otkazali suradnju, s njima se provlače po sudu, u sve su se uključili i roditelji mladenke, a organizatori su sada odlučili progovoriti o nevjerojatnim zahtjevima

Trebalo je to biti vjenčanje iz snova, no čini se da je san ipak noćna mora za neke sudionike organizacije ekstravagantnog vjenčanja Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz. Za organizaciju vjenčanja potrošeno je oko tri milijuna funti, a kći milijardera te sin sportske ikone i poznate pjevačice stvorili su pravi show s organizatorima vjenčanja. Naizgled elegantno vjenčanje prepuno je drama koje su sada otkrivene u šokantnoj tužbi na 188 stranica podignutoj na Floridi.

Organizatorice vjenčanja Nicole Braghin i Arianna Grijalba ostale su šokirane kada je ranije ovog mjeseca milijarder Nelson Peltz pokrenuo tužbu protiv njih tražeći povrat svojih 132.000 funti depozita. Međutim Braghin i Grijalba odlučile su uzvratiti udarac i odgovoriti protutužbom!

Gospođa Braghin i gospođa Grijalba uzvratile su nazvavši Nicolinog oca 'milijarderom nasilnikom' i podnijele protutužbu sudu u Miamiju zbog kršenja ugovora i uplitanja u poslovni dogovor. Također, tužba se odnosi na samu Nicolu, njezinu majku Claudiju i dizajnera vjenčanja Rishija Patela, od kojih traže odštetu od najmanje 41.000 funti plus troškove, što bi moglo doseći stotine tisuća funti.

Kako bi obitelj Peltz shvatila da s njima nema šale, u tužbi su otkrile i neke detalje koje su Peltzovi htjeli sakriti od obitelji Beckham!

Nicola je navodno potrošila 85.000 funti na vjenčanu frizuru i šminku, a iznos je bio tajna i za gospodina Peltza, a gospođa Peltz zamolila je planere da čuvaju tajnu i ne govore njezinom suprugu o iznosu jer bi je 'ubio i bio bi jako ljut'.

'I Claudia i Nicola inzistirale su na tome da Victoria Beckham ne sazna ni za kakve interne pogreške u vezi s planiranjem vjenčanja njezina sina, uključujući bilo kakve pogreške s popisom gostiju', stoji u sudskom podnesku. Peltzeovi nisu željeli da Beckhamovi znaju za greške oko organizacije, a popis gostiju zadavao je najviše problema organizatoricama. Dok su raspravljali o uzvanicima obitelji Beckham i Brooklyna, Nicola je rekla kako nema povjerenja u budućeg muža: 'Ne vjerujem Brooklynu s ovim. Trebao bi pitati pomoćnika. On nema pojma. Samo nagađa.'

Organizatorice Braghin i Grijalba kažu da su radile 17 sati dnevno kako bi udovoljile zahtjevima svojih klijenata, a Nicola je inzistirala na posebnoj nijansi cvijeća i nije shvaćala kako se jedan cvijet može nijansom razlikovati od drugog.

zabava na floridi

Slavna lica i američki milijunaši na okupu: Tko je sve bio na vjenčanju Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

Pogledaj galeriju