ZGODNA ŠPANJOLKA

Omiljena pedeset plus modna ikona upečatljive tenisice iz svoje bogate kolekcije odlično je uklopila u još jedan trendi look

03.02.2022 u 12:38

Bionic
Reading

Španjolka Carmen Gimeno, omiljena pedeset plus modna ikona, modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama pa nimalo ne čudi kako je njezin Instagram profil iz dana u dan sve posjećeniji

Profil Carmen Gimeno savršeno je mjesto gdje možete pronaći maštovite modne kombinacije koja ova kreativka s ludo dobrim osjećajem za stil niže s nevjerojatnom lakoćom.

Još otkad je prigrlila svoje srebrne vlasi, što je nazvala 'oslobađajućim' iskustvom, ova pedeset plus modna ikona iz dana u dana ima sve brojniju 'sljedbu' na Instagramu.

ulična moda

Zagrebačka špica prepuna je trendovskih komada, a ovi modeli kaputa uvjerljivo su najpoželjniji

Pogledaj galeriju

Vladarica Instagrama iz Bilbaa svojim nadahnjujućim kombinacijama iznova nas ugodno iznenađuje te je doista najbolji dokaz tvrdnje kako moda nije rezervirana samo za fashionistice u 20-ima ili 30-ima.

Carmen je pokazala još jedan divan zimski stajling koji vrijedi iskopirati, a zbog kojeg nećete bankrotirati.

Ako ste imali dvojbi oko izbora kaputa i uvjereni ste kako upečatljivi uzorci nisu za zrelije dame, u krivu ste!

  • +5
Trendi tenisice za zimu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Mladenački kockasti kaput s potpisom svima pristupačnog Pull and Beara, udobne zelenožute hlače (Parfois), vesele 'sportske' tenisice s odjela Zara Kids i svijetloljubičasta dolčevita čine sjajnu dnevnu kombinaciju posve u skladu s tzv. dopaminskim odijevanjem koje u trenu podiže raspoloženje jer se nosi odjeća vedrih tonova.

Sunčane naočale i ruž podigli su ovaj look kojem je teško naći manu, a točka na 'i' ovog casual stajlinga je slojevito ošišana bob frizura koja je Carmenin zaštitni znak.