HIT SERIJA HBO-A

'Euforija' ponovno pokreće trendove: Ovaj kupaći kostim postao je najtraženijim komadom

03.02.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Modni odabiri likova iz omiljenih serija postali su važan dio pripovijesti, a izbori kostimografa u stanju su pokrenuti veliku potražnju na internetu i pojedince učiniti modnim ikonama preko noći, baš kao što je slučaj s likom Cassie iz HBO-ove hit serije ‘Euforija’

Nagrađivana tinejdžerska drama ‘Euforija’ do sada je uspjela pokrenuti brojne trendove - kako na beauty, tako i na modnoj sceni.

U drugoj sezoni serije, čije epizode iz tjedna u tjedan postaju glavna tema razgovora na društvenim mrežama, jedan odjevni komad uspio je postati viralnim.

  • +13
Druga sezona serije 'Euforija' Izvor: Profimedia / Autor: Eddy Chen/ HBO Max/ The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

U posljednjoj emitiranoj epizodi lik Cassie (Sydney Sweeney) nosi ružičasti kupaći kostim na rođendanskoj zabavi Maddy (Alexa Demie), a upravo on uspio je izazvati ogroman interes kod gledatelja.

Kako se doznalo, riječ je o kupaćem kostimu imena Gemma koji stiže s potpisom brenda Frankies Bikinis. Sasvim očekivano, nakon emitiranja epizode, rasprodan je brzinom svjetlosti i danas za njega postoji lista čekanja od 500 osoba.

Ovaj ‘jednodijelni kupaći kostim’ brend opisuje kao ‘prekrasan komad s visokim krojevima, jednostavnim trokutastim dekolteom, podesivim vezicama za vrat i seksi detaljima’, ističući da je izrađen od 80% najlona i 20% spandexa .

Zalihe ovog kupaćeg kostima uskoro bi trebale biti obnovljene, a trenutno se za njega primaju prednarudžbe.