ALESSANDRA AMBROSIO

Kao cool surferica: Slavnoj brineti baš odgovara ovakav razigrani ljetni stajling

16.07.2020 u 10:24

Bionic
Reading

Brazilsku ljepoticu Alessandru Ambrosio koja je prije nekoliko godina izašla iz tima Victorijinih anđelica, uvijek prate zadivljeni pogledi čak i kad nije u glamuroznom izdanju

Manekenka iza koje su brojne modne revije, kampanje i naslovnice prestižnih magazina u slobodno vrijeme voli opušteni stil djevojke s kalifornijskih plaža.

Komadi s tie-dye uzorkom, šareni dezeni ili vedre ljetne boje, omiljeni su modni izbori lijepe Alessandre koja modu doista ima u malom prstu.

  • +3
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tamnokosu Brazilku i majku dvoje djece bilo je teško ne primijetiti u još jednom cool izdanju u kojem se uputila u šetnju.

Alessandra (39) koja godinama živi u Los Angelesu odjenula je trendi hoodiecu surferskog stila u vedrim boja koju je iskombinirala s kratkim hlačicama i japankama.

Ovaj casual look upotpunila je sunčanim naočalima i ležernom frizurom, a društvo joj je u šetnji pravio sin Noah.

U nedavnom je intervjuu otkrila kako se nakon rođenja djece postala redovitija po pitanju tjelovježbe.

'Mislim da je vrlo važno voditi zdrav način života, koji uključuje uravnoteženu prehranu i vježbanje. Nikada nisam bila ljubitelj trčanja, ali u posljednje vrijeme to radim i također sam smislila različite načine kako uvrstiti kardio u svoju svakodnevnu rutinu. Umjesto da trčim u zatvorenom prostoru, trčim u svom kvartu, šetam sa prijateljima ili pak igram odbojku na plaži', kaže lijepa Ale.

Inače, i u privatnom joj životu cvatu ruže. Alessandra je nakon prekida s dugogodišnjim partnerom, zaručnikom Jamiejem Mazurom, ljubav pronašla u zagrljaju Nicola Oddija, osnivača i izvršnog direktora Alanuija, modnog brenda pletene odjeće sa sjedištem u Milanu, a u sretnoj su vezi više od godinu dana.