ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ

Omiljena hrvatska dizajnerica ne štedi na krpicama: Na vrijeme je ugrabila sada već rasprodani Fendijev bikini od 4 tisuće kuna

10.08.2020 u 19:08

Bionic
Reading

Njezine kreacije nose gotovo sve Hrvatice, osobito u prigodama kada žele zablistati, a iako pod svojim potpisom kreira i odjeću i modne dodatke, kupaćih kostima još se nije dotakla, stoga je Aleksandra Dojčinović svoje povjerenje dala slavnom talijanskom brendu

Iako smo je navikli viđati u haljinama s njezinim potpisom, ovoga je puta omiljena hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović na svom Instagram profilu otkrila i više od uobičajenog. I dok u njezinom dućanu traje rasprodaja posljednje kolekcije, Alex uživa na Hvaru, odakle se pohvalila fotografijom.

Na njoj Aleksandra Dojčinović pozira na plaži s trendi bijelim sunčanim naočalama mačkastog okvira, a u prvi plan upada njezina vitka figura u skupocjenom bikiniju.

I dok je gornji tamnoplavi dio u sredini povezan crvenom trakom, kako bi se postigao bikini izgled, gaćice su visokog struka, po sebi imaju bijele zvijezdice, dok su bočne trake u prepoznatljivom Fendi logu, a kako ne bi došlo do zabune, na bijelom rubu kod struka i piše ime slavnog talijanskog brenda.

Riječ je o bikiniju, čija je cijena bila 550 eura, odnosno 4.100 kuna, no više ga se ne može kupiti budući da je rasprodan. Za svoj izgled Alex Dojčinović dobila je niz komplimenata, među kojima i onaj bliske prijateljice Sandre Perković koja joj je uz emotikone srca napisala: 'Wooow'.