ODUŠEVILA STAJLINGOM

Nikad elegantnija Nina Badrić blistala u haljini koja ljubi obline

24.02.2020 u 10:47

Bionic
Reading

Nina Badrić je u subotu u Stuttgartu održala svoj posljednji koncert prije velikog spektakla u Areni Zagreb 7. ožujka. Pjevačica je zablistala u spektakularnoj haljini s potpisom domaće dizajnerice, na račun koje je dobila same komplimente

Privatno vrijeme Nina Badrić najradije provodi odjevena u vrlo jednostavnu, ležernu odjeću te ne nosi šminku, dok se na javnim nastupima i javnim događanjima većinom može vidjeti u glamuroznim izdanjima. Tako je bilo i sinoć na koncertu u Stuttgartu, na kojem je publici priredila nezaboravan provod.

Nina često svoje haljine za nastupe posuđuje od domaćih dizajnera, pa je tako za nastup u Stuttgartu odabrala glamuroznu crnu haljinu na točkice iz najnovije kolekcije brenda Lei Lou by Aleksandra Dojčinović.

Pripijena haljina sirena kroja i spuštenih rukava s detaljem perja u predjelu dekoltea u prvi je plan stavila ženstvene obline pjevačice koja priznaje da ih obožava te da nikada nije bila prirodna mršavica.

'Možeš se izgladniti i biti kost i koža, ali to je za mene neprirodan izgled, jer ja nikada nisam bila prirodna mršavica kao Jelena Rozga, kojoj je to prirodna stvar. Ja moram poduzeti velike napore da bih dovela sebe u gabarite koji mi nisu zabrinjavajući. Svi smo različiti i svakome kilogrami drugačije stoje. Ja sebe volim vidjeti s malo kilograma više', rekla je Nina za tportal.

Pjevačica je jednom prilikom za tportal progovorila i o svom stilu te je rekla kako nema problema s time da istu odjeću nosi više puta. Ne pati od toga hoće li je netko vidjeti dvaput u identičnom stajlingu, a priznaje i kako voli dane kada se ne mora šminkati.

'Volim poslušati savjet svojeg tima koji mi vjerno pomaže već godinama, ali volim imati i svoje mišljenje. Zato mislim da je to ustvari timski rad. Ne bih nikada obukla nešto što mi se ne sviđa, ali moji me suradnici već toliko poznaju da znaju već na prvu što će mi se dopasti, a što ne prolazi', rekla je Nina te se uvijek drži svog stila i nerado skreće s tog puta.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL