divne espadrile

Omiljena chic ljetna obuća nikad nije bila ljepša; ovim modelima teško je odoljeti

14.06.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Dizajneri su ove sezone otišli korak dalje te predstavili omiljene espadrile u predivnim dizajnima koji osvajaju na prvi pogled

Iz godine u godinu, chic espadrile ostaju omiljena ljetna obuća, a njihovoj popularnosti ne nazire se kraj niti ove sezone. Dapače, dizajnerski modeli dolaze u izdanjima ljepšima nego ikad.

Odavno je prošlo doba kada su se espadrile nosile samo u neutralnim tonovima te izgledale pomalo jednolično i dosadno. Njihova beskrajna udobnost sada je nadograđena jedinstvenim šarmom i šarolikim dizajnima među kojima će svatko pronaći nešto po svom ukusu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Espadrile spadaju u najsvestraniju obuću pa ih možete nositi na doslovno sve što imate u ormaru, ali mora se priznati da daleko najljepše izgledaju u spoju s klasičnim ljetnim suknjama i lepršavim haljinama.

Njihov pleteni potplat sam po sebi je toliko chic da će svaki stajling podići na višu razinu, a mekana koža toliko je podatna da ćete ih poželjeti nositi od jutra do mraka. Osim što su same po sebi udobne, ove sezone nose se prije svega s ravnim potplatom, pa će zaljubljenice u dobitan spoj ugodnosti i visokog stila u potpunosti doći na svoje.

Kada je riječ o konkretnim modelima, dizajneri su si dali oduška te osmislili brojne reinterpretacije obožavanih espadrila. Jedan od efektnijih modela donosi Versace, koji se odlučio za spoj trapera i cvjetnog uzorka, Miu Miu igra na sigurno s krem dizajnom obogaćenim prepoznatljivim logom u crnoj boji, Gucci nam donosi živopisan dizajn s prugicama, Jimmy Choo igra na čistu eleganciju, Manolo Blahnik osmislio ih je u stilu mornarskih prugica...

U galeriji smo izdvojili trenutno najpoželjnije dizajnerske espadrile te trendovske modele ovih uvijek poželjnih ljetnih cipela po pristupačnijim cijenama iz high street modnih trgovina.

  • +11
Dizajnerske espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo