NAGRADNJAČA

Olival vas nagrađuje

10.05.2013 u 09:33

Bionic
Reading

Za oštećenu i suhu kosu stručnjaci iz Olivala preporučuju avokadov šampon koji djeluje regenerirajuće, smiruje i vlaži te daje kosi svilenkasti sjaj.

Avokadov šampon

Avokadov šamon namijenjen je za oštećenu i suhu kosu. Djeluje regenerirajuće na obojenu i izbijeljenu kosu. Aktivne komponente ovog šampona su avokadovo ulje i pantenol. Avokadovo ulje bogato je vitaminima A, B, D, E i K, lecitinom i esencijalnim masnim kiselinama. Ovo ulje također smiruje i vlaži koju te joj daje svilenkast sjaj. Pantenol obnavlja vlasište te hrani vlasi prodirujući duboko u korijen kose.

Uporaba: Kosu šamponirati dva puta uz lagano masiranje vlasišta te isprati uz raščešljavanje.

Olival Silikonski serum

Olival Silikonski serum kosi daje sjaj i punoću, izglađuje površinski sloj kose i ispucale vrhove, povećava trajnost frizure, olakšava češljanje i ne masti kosu.

Uporaba: Nekoliko kapi seruma prstima nanijeti ravnomjerno po vrhovima mokre ili suhe kose.

OLIVAL Kozmetika se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike za njegu i zaštitu kože, obogaćene aktivnim komponentama prirodnog porijekla. Kozmetika OLIVAL je hrvatska tvrtka čiji je koncept razvijen na temelju starih receptura, obogaćenih novim spoznajama u kozmetologiji i farmaceutskoj tehnologiji. Gotovo svaki proizvod sadrži bar jedno prirodno masno ulje dobiveno iz ljekovitih biljaka postupkom hladnog prešanja ili maceracijom.

Tportal.hr i Olival vam poklanjaju dva paketa koji sadrže šampon i silikonski serum.

Poklon pakete su osvojile:

Eva Fresl
Tatjana Bertek Žarković

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.